Skocz do zawartości

hs-3

MAJKI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
heeeeeeeelp!!!!!!! co robie nie tak ze z cewką 37 nie mogę wytargac nic z głebokosci ponizej 15cm?.Totalne echo!!!.Pozdrawiam
Napisano
Możliwości : prowadzisz cewkę na wysokości biodra :), nie masz szczęścia do żadnych głębszych trafień ( Twoje max. to własnie te 15 cm ), a jeżeli poprzednie opcje nie wchodzą w grę to pozostaje jeszcze możliwość , iż cewka jest popsuta , a wtedy trzeba się zgłosić do producenta.
Wytłumacz mi jeszcze proszę pojęcie : Totalne echo"

Pozdrawiam
Napisano
totalne echo:zrobiłem próbę: zakopałem troche żelastwa na 30 i 50cm.Po miesiacu sprawdziłem wykrywką i wogóle nie reaguje,żadnego sygnału.Pozdrawiam
Napisano
Witam
Proponuje najpierw wlaczyc wykrywacz:D
A tak na powanie to daj takie ustawiena:
Pierwszy przelacznik na dyskryminacje daj, drugi na M" i dyskryminacje miedzy 2 a 3.
i powinno byc ok daj znac co i jak.
Pozdrawiam
Napisano
aha i tune az uslyszysz sygnal wiodacy, pamietaj jak ustawiasz sygna to chyba trzeba miec wcisniety przycisk reset i trzumac go na wysokosci kolan. Tak to chyba bylo bo nie pamietam juz dobrze rok czasu chodze z C.scope:)
Napisano
Może złe ustawienia, baterie do wymiany....

Dobre ustawienia to dużo, długo trwało zanim rozpacowałem solarisa....i guziki carskie wychodzą na skopanych miejscach.....po weekendzie krzyż boli po kopaniach....miejcówkę trzeba będzie zmienić.... :P
Napisano
mnie takze w krzyzu lamie..i takze po wykopkach...ale szkoda ze nie nie po takich jakich bym chcial...przez robote nie mam kiedy sie wybrac w las:/
jak zalanczasz wykrywacz to sygnal jest ciagli na poczatku(przez x sekund az calkowicie zniknie)jesli tak to baterie sa wporzo:)
Napisano
Dzięki Panowie za rady.W koncu udało mi sie go odpowiednio ustawić,zasięgi o niebo lepsze niż były.A hełm wyrwałem z 80cm.Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie