MP40 FJR1 Napisano 28 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2006 W miniony weekend grupa kolegów z FJR1(organizator), 1SBS-PSZ(Warszawa) oraz 101 Airborne odbyła zlocik spadochronowy. Miła impreza na luzie połączona została z lotami samolotem na wysokościach bojowego zrzutu i przeprowadzeniem czynności w locie jak do skoku bojowego. Ach jak pięknie bujało objuczonymi w cały sprzęt spadochroniarzami stojącymi na pokładzie w 2 rzędach, trzymającymi się liny pokładowej !!! Odbyliśmy też prezentację na temat skoków i spadochronów, były 2 piękne dioramki.Cała impreza na byłym lotnisku Luftwaffe nieopodal Opola w scenerii oryginalnych budynków, pasa startowego itd.Zapraszam do oglądania zdjęć na www.fjr1.org , zdjęcia, zdjęcia grupy, Opole 2006Część fotek pół żartem pół serio. Bawiliśmy się bardzo dobrze, grupy się zintegrowały.Miło będzie się potem bawić w wojnę w atmosferze wzajemnej sympatii i szacunku między grupami KOLEGÓW a nie wrogami" podczas rekonstrukcji...Pozdrawiam, Paweł (MP40) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaul Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 Kurczę, szkada żeście nie dali znać wcześniej. Poleciałbym do Opola...(a tak to z braku zajęcia" latałem na durnym 25leciu jakiegoś schroniska w Bieszczadach :-( Jakbym wiedział wcześniej to i gwiazdy amerykańskie bym przygotował i wrzucił na samolot. Aha - po zdjęciu drzwi z mojego grata też się daje skakać. Mogę wywieźć jednego skoczka.pzdrw (i poprawcie się następnym razem :-))Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatham-warter Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 Serdeczne podziękowania za zaproszenie , organizację i wspaniałą atmosfrę na zlocie spadochronowym. Specjalne słowa wdzięczności za przeprowadzone szkolenia spadochronowe - niekiedy kosztem własnego gardła.Załączam pozdrowienia dla twardych FALLSCHIRMJÄGER Rgt.1 oraz niepokonanych KRZYCZĄCYCH ORŁÓW - do szybkiego zobaczenia.Marcin - rzut szybowcowy 1SBS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fall Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 Okaul - a wiesz ze ten pomysl z wymontowanim drzwi i zrzuceniem skoczka nie jest taki zly!!!!mozna by zrobic niezla symulacje zestrzelenia samolociku!!!(obojetnie w jakich barwach)najpierw odpalenie swiec dymnych zamontowanych BEZPIECZNIE zboku/tylu kadluba, a potem przelot nad publika i SRUUUUUU gostek na spadochronie - a ty sio na lotnisko na coraz nizszym pulapie;o)oczywiscie raczej pod koniec imprezy zebys i dobrze sobie polatal!;o)poz Fall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaul Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 Kurdę.. o tym to nie pomyślałem. Ale sam pomysł - miodzio.Tylko skoczek jakiś lepsiejszy" potrzebny, bo reko żadko sie jednak na lotnisku odbywa, a wypadało by nie posadzić sie na jakimś widzu, sprzęcie czy rzece. No i skok na okrągłym, bo materacyk" mi tu by nie konweniował...pzdrwK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaul Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 ...rzadko... (na stare lata dyslektykiem zostaję???) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MP40 FJR1 Napisano 29 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2006 Prosze o kontakt na priv, może cos z tego da się zrobić...Ktoś ma samolot, ktos inny spadaki, będzie draka :-)pawel@spadochrony.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.