Skocz do zawartości
  • 0

zamek

piterb1

Pytanie

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

ojej frozzer:)przecierz to nawet nie leżało koło zamka od mg42(fot)(notabene lezało o metr od zamka od mg34). podejzenia sa nastepujace - karbin maszynowy niemiecki napewno nie 34 i nie 42- za to z duzym prawdopodobinstwem mg81 do ktorego mial moznosc wsadzic to ustrojstwo i wlasciwie pasowalo, ale pewnosci nie mam bo nie znalazlem nigdzie zadnych schematow ani zdjec bebechow. mozektos spotkal sie z czyms takim?
pozdrawiam

Witam niedawno znalazłem nad odrą między główkami klapę, lufę z osłoną, zamek, śliz, odciąg, a także tylec od mg-81 i kompletne mg-15 tylkoo lekko pokrzywione :( ale już wyprostowane!!! wszystko 45% oksydy :) dopiero po przeczytraniu artykułu w odkrywcy odkryłem od czego są te ciekawe części i złapałem się za głowę że wyprodukowano tego tylko 46 tysięcy sztuk a do niedawna myślałem że moja mg-34 jest żadka :) A wogule to ile sztuk mg-34 wyprodukowano ?? I co miałem mówić gdyby ktoś z was miał do sprzedania komore zamkową, chwyt od 81-nki to bardzo chętnie kupię Także kolbe i celownik przeciwlotniczy do mg-15 !!! Chcę złożyć to cudo !!!
I jeszcze jedno pytanko nie wiecie od czego wchodziła tam kolba bo nużki to na sanki standard aż do powstania mg-42 ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie