Skocz do zawartości

Cs 990

01111977

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.Czy warto kupic 15o letni wykrywacz C scoope 990?ma 4 pokretla,dosc mala cewke(dyskryminacje,strojenie,wyjscie sluchawkowe itd.Konstrukcja nie wyglada zbyt przekonywujaco ale wszakze nie o (kolor,czy ogolne wrazenie laika) chodzi.facet chce 20funtow i twierdzi ze wyciagal nim duze metalowe przedmioty nawet z okolo 2 metrow.Czy ktos posiada takiego archaicznego cs'a?Brac czy nie brac?pzdr
Napisano
Kiedyś sobie z czymś takim pochodziłem, zasięg był tragiczny i na obecne czasy jest stanowczo za słaby, niemniej jednak za cenę 120 zł to chyba warto. Maks. zasięg może do 1 metra na blachę 1×1 m, więcej nie.
Napisano
Witam ja chodze na cs 990 tylko ze nowszym i ma koncowke xd:) Jak dlamnie rewelacja tylko niewiem jak te starsze modele ja mam 1.5 rocznego i smiga fajnie:)
Pozdrawiam
  • 2 weeks later...
Napisano
Kupilem.Jestem w szoku po pierwszych probach.Mialem nie dawno whitesa prizm III.Nie ma porownania.Rewelacyjne zasiegi,olbrzymie mozliwosci,swietna konstrukcja.I pomyslec ze dalem za niego 18funtow..Wkrotce postaram sie wkleic zdjecia.Pzdr
Napisano
Ma m.in funkcje Plaza i inland,zakresy czulosci itd.Nie znam jeszcze jego pelnych moizliwosci bo testowalem go na czuja ale probnie zakopany chelm namiezyl na grubo ponad metrze.Funkcja 'plaza'zwietnie lowi monetki.Rewelka!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie