ZUBIKED Napisano 27 Wrzesień 2006 Autor Napisano 27 Wrzesień 2006 Witam !!! Wyszło mi właśnie coś takiego cały dół ok. trzydziestu sztuk w różnym stanie ten akurat jest w dobrym.Mam pytanie do kolegów od jakiego pojazdu są to gumy, wygląda to na jakieś nakładki na gąsienice, zgadzają się moje domysły ?
ZUBIKED Napisano 1 Październik 2006 Autor Napisano 1 Październik 2006 Jest większa od poprzedniej , w odudowe metalowej
ZUBIKED Napisano 1 Październik 2006 Autor Napisano 1 Październik 2006 napisy na gumie od spodu nakładki
ZUBIKED Napisano 1 Październik 2006 Autor Napisano 1 Październik 2006 proszę o podpowiedzi. Od jakiego pojazdu ?Pozdrawiam
ZUBIKED Napisano 27 Wrzesień 2006 Autor Napisano 27 Wrzesień 2006 Witam !!! Wyszło mi właśnie coś takiego cały dół ok. trzydziestu sztuk w różnym stanie ten akurat jest w dobrym.Mam pytanie do kolegów od jakiego pojazdu są to gumy, wygląda to na jakieś nakładki na gąsienice, zgadzają się moje domysły ?
ZUBIKED Napisano 27 Wrzesień 2006 Autor Napisano 27 Wrzesień 2006 Co mogę powiedzieć: że chodzi o listopad 1940r
sten Napisano 27 Wrzesień 2006 Napisano 27 Wrzesień 2006 jak ma 1800mm dlugosci to od Sd.kfz.251(na focie moje),do kompletnego Sdkfz jeszcze troche brakuje tobie.powodzenia
ZUBIKED Napisano 2 Październik 2006 Autor Napisano 2 Październik 2006 Witam!!! Znalazłem tą samą nakładkę, tę drugą w archiwum oto link http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=336385 Ale tam nie ma odpowiedzi jaki to rodzaj SD.KFz więc proszę o sugestjęPozdrawim
Pytanie
ZUBIKED
Witam !!!
Wyszło mi właśnie coś takiego cały dół ok. trzydziestu sztuk w różnym stanie ten akurat jest w dobrym.
Mam pytanie do kolegów od jakiego pojazdu są to gumy, wygląda to na jakieś nakładki na gąsienice, zgadzają się moje domysły ?
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.