bibul Napisano 24 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2003 Jest wielkości 4 cm !!! Wykonane z cynku i posiada z tyłu 3 wasy do zaczepienia!!!! Za wszelką pomoc dzięki!!!!Znalezione w miejscu kapitulacji niemieckich wojsk w 45-tym!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek_toruń Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 daj fotke tyłu co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bibul Napisano 24 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2003 Jest wielkości 4 cm !!! Wykonane z cynku i posiada z tyłu 3 wasy do zaczepienia!!!! Za wszelką pomoc dzięki!!!!Znalezione w miejscu kapitulacji niemieckich wojsk w 45-tym!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 24 Wrzesień 2003 Share Napisano 24 Wrzesień 2003 Witam,nie wiem jak wy sobie dajecie radę bezemnie :-)))))Przecież to jest KOŃ!!!!!!!PZDR PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berthie Napisano 24 Wrzesień 2003 Share Napisano 24 Wrzesień 2003 A obok/poniżej PIESpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bibul Napisano 24 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2003 Dzieki za pomoc rozwiązaliście moją zagadke!!! Nia wiem co bym bez was zrobił!!!Co za genialna interpretacja!!! PRZEŚMIEWCY !!!!! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luc Napisano 24 Wrzesień 2003 Share Napisano 24 Wrzesień 2003 mnie sie widzi, ze to drugie, to nie pies, ale raczej owca - moze to gadzet z filmu Milczenie owiec"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Wrzesień 2003 Share Napisano 24 Wrzesień 2003 tak to jest owca z dużym gilasem :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Wrzesień 2003 Share Napisano 24 Wrzesień 2003 mnie sie Mietek wydaje że to jest Owiec z bajki z Cartoon Network :) tylko generała Koniecznego tam nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 Może to jakiś fetysz. Niemiec trzymał w ręce i miał nadzieje, żę nie przegrają. Lepiej to wyrzuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bibul
Jest wielkości 4 cm !!! Wykonane z cynku i posiada z tyłu 3 wasy do zaczepienia!!!! Za wszelką pomoc dzięki!!!!Znalezione w miejscu kapitulacji niemieckich wojsk w 45-tym!!!
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.