QB@ Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2006 tak jak w temacie, w jakie dni odbywa sie giełda kolekcjonerska w budynku dworca pkp ?? odpowiedź potrzebna na już !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 o ile sie nie myle to w piatki ale nie wiem czy w kazdy. pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hornet Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 W każdą pierwszą niedzielę miesiąca na terenie starego Dworca Kolejowego przy ulicy Dworcowej-Giełda modelarstwa kolejowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 W drugą niedziele października o ile się nie mylę jest duza giełda ogólnopolska w SPODKU z wszystkimi tematami kolekcjonerstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 27 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2006 właśnie sie musze wybrać na tą w spodku :) ale to jeszcze nie to !! byłem na tej w budynku dworca pkp ale mi uleciało w jaki dzień !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 Jest takie wydawnictwo :KALNDARZ KOLEKCJONERATam są spisane alfabetycznie miejscowości i podane terminy imprez kolekcjonerskich , w samym kalendarzu zaznaczone są te ważniejsze,poza tym są tam artykuły i reklamy sklepów .Kalendarz wychodzi w styczniu i kosztuje ok. 10zł.jak poszukasz w allegro to ktoś może ma jeszcze tegoroczny w niższej cenie(większość terminów jest stała ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 29 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2006 dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
major77 Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 ja znalazłem gdzies ze jest w piatki od 17 do 20 ale byłem 2 razy i nic nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.