azazel Napisano 22 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2006 Cześć, jest ktoś chętny na wypady po monetki w okolicach Wrocka? Albo czy jest ktoś chętny aby dokoptować mnie do swojej grupy szukających momnety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 Nasza ekipa planuje wypad na monetki, jak nie w tym tygodniu to w przyszłym. Info na GG 1003247 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechotnik Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 Azazel wysłałem Ci emaila, ale jeśli to konto pro forma i ich nie odbierasz to daj znać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azazel Napisano 5 Październik 2006 Autor Share Napisano 5 Październik 2006 Witaj Grzechotniku, dziś zobacze mojego maila, ten mail nie jest pro forma ale jest mało używany.Odpowiem jeszcze dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 Dziś nakopalismy aż jedno sreberko i lipa.:(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azazel Napisano 22 Listopad 2006 Autor Share Napisano 22 Listopad 2006 Kudłacz nie marudź, zawsze może byc lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.