pawulon26 Napisano 21 Wrzesień 2006 Autor Napisano 21 Wrzesień 2006 WitamPo dzisiejszym 3 godzinnym szperaniu trafił mi sie fajny guziol Munchheimera ARESZT POLICYINY". Znalazłem go na takim wypi....wiu, że byłem normalnie w szoku. Czy komus trafił sie podobny guziol i jaką on może miec wartosć. Dzieki i pozdro.
pawulon26 Napisano 21 Wrzesień 2006 Autor Napisano 21 Wrzesień 2006 WitamPo dzisiejszym 3 godzinnym szperaniu trafił mi sie fajny guziol Munchheimera ARESZT POLICYINY". Znalazłem go na takim wypi....wiu, że byłem normalnie w szoku. Czy komus trafił sie podobny guziol i jaką on może miec wartosć. Dzieki i pozdro.
guzik64 Napisano 23 Wrzesień 2006 Napisano 23 Wrzesień 2006 sprzedaj mi ten guziczek i zaproponuj cene
pawulon26 Napisano 22 Wrzesień 2006 Autor Napisano 22 Wrzesień 2006 nikt nie ma nic do dodania? szkoda
milbas Napisano 21 Wrzesień 2006 Napisano 21 Wrzesień 2006 Wow - super guziczek :-). Miło jak człowiek czasem trafia fanty, o których istnieniu nie ma pojęcia :-)
Pytanie
pawulon26
Witam
Po dzisiejszym 3 godzinnym szperaniu trafił mi sie fajny guziol Munchheimera ARESZT POLICYINY". Znalazłem go na takim
wypi....wiu, że byłem normalnie w szoku. Czy komus trafił sie podobny guziol i jaką on może miec wartosć. Dzieki i pozdro.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.