DarekD Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 :) :) :) byłem tam raz i tylu ludzi z wykrywkami w jednym miejscu to pierwszy raz widziałem :)DobranocDarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indar Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 Co ja będę tu mówił skąd one są, jak Wy bardzo dobrze wiecie. :)Swoją drogą dziur które tam ostatnio widziałem nie powstydziła by się żadna koparka. Wstydzić sie powinnismy za to my, tyle się wałkuje o kulturze pracy" a tam istna sodoma...kłaniamIndar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav79 Napisano 3 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2006 Dzisiaj nam przerwał właściciel pola. Zamiast monet musieliśmy szuakć moździerzy na jego miedzy :(Chłopina się modlił przed orką. Podobno jak przyjechali kiedyś do niego saperzy na zgłoszenie to bardziej na rozrywkach zależało im na znalezieniu we wsi chętnych na paliwo :) Na mazurki i ja chętnie skoczę ale dopiero na wiosnę albo w lato. Byłem raz w tym sezonie pod Ruskowem. Efekty mizerne ale też spotkaliśmy w lesie gościa z wyrkrywką. Niestety oddalił się niezwłoczne jak nas zobaczył.pozdrawiamR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav79 Napisano 14 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2007 Zima obrodziła... szkoda, że takimi pospoliciakami i do tego raczej w kiepskich stanach :( Ale rok temu w styczniu tylko wspominałem o ostatnich wykopkach w listopadzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav79 Napisano 5 Luty 2007 Autor Share Napisano 5 Luty 2007 No i w końcu mamy luty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurpiak Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 No szkoda że ja wcześniej nie przeczytałem tego wątku! Żebyści wiedzieli ile Indar się napłakał żeby te monetki wykopać. Na początku biegał z wykrywką jak z kosą. Potem stwierdził że tu nic nie ma. Ale w końcu nie wytrzymałem mówię mu - TU KOP. No i znalazł. Doszedł jeszcze mały opieprz że wykrywacz traktuje jak KOT w wojsku MOPA i macha nim bez sensu!!! Pomogło. Wsłuchał się w sprzęt, zwolnił bieganie a teraz nawet wspomina że można by było znów się przejechać i (może nawet) Samsonowowi trochę kopiejek skroić. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurpiak Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 Kilka moich monetek wtedy z INDARKIEM znalezionych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav79 Napisano 7 Luty 2007 Autor Share Napisano 7 Luty 2007 Dobrze Wy tam macie z tym Samsonowem. Trochę tam bilonu nagubił. Szkoda, że wrzucił wszytko do kwaśnej gleby. 1, 2 i 3 kopiejkówki to wyglądają jak wtrawione przez jakiś kwaśny roztwór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indar Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 Ja myślę że on to celowo tam zrobił, wiedział że będziemy za to go kiedyś przeklinać. :)Kurpiak, ja Cię tym mopem przez ten zakuty łeb zdzielę.A kopiejki, dobre na pocieszenie - jak nic cały dzień nie wychodzi, jakoś nie chce mi się tam celowo pchać. dobranocI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav79 Napisano 22 Marzec 2007 Autor Share Napisano 22 Marzec 2007 Ostatnio znowu zacząłem pikawkę na spacery zabierać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav79 Napisano 22 Marzec 2007 Autor Share Napisano 22 Marzec 2007 ząb czasu go zbytnio nie naruszył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav79 Napisano 22 Marzec 2007 Autor Share Napisano 22 Marzec 2007 i troszkę standardowej" miedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahins Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Witam.Piękny srebrnik.Gratuluje!!Ja również chodze po mazowieckich polach i lasach,ale tylko srebrne grosze carskie wychodzą :(Mam nadzieje,że to sie zmieni jak CZ doleci"Jeszcze raz gratuluje i pozdrawiam.Qui quaerit,invenit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aki Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 Witam,Rav tylko pogratulować PozdrawiamA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek825 Napisano 24 Marzec 2007 Share Napisano 24 Marzec 2007 A to moje z ostatniego wypadu , było jeszcze parę monet ale w agonalnym stanie . Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav79 Napisano 31 Marzec 2007 Autor Share Napisano 31 Marzec 2007 najciekawsza z dzisiaj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav79 Napisano 31 Marzec 2007 Autor Share Napisano 31 Marzec 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav79 Napisano 14 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Troszkę nowości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav79 Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2007 po dłuższej przerwie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav79 Napisano 11 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2007 Na wieczornym spacerze - ciszą 2 carskie guziczki grenadierskie i piękny medalik z początku XVIIIw., pozatym boratyny, boratyny, boratyny...pozdrawiamR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.