Gość Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 a co z ZIS-3 dalej stoi u złomiarza w M.to juz nie jest dobro kultury narodowej ?????
Gość Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 Mało tego. na placu składu złomu w Nidzie ( taka miejscowość a nie rzeka) stoi nadal armata, leżą inne graty od pantery i swiezo wydobyta wieza. Też mam pytanie do osób odpowiedzialnych dlaczego nie trafiły te rzeczy do MOB, czyzby za >pomoc< udzielona przez zlomiarza przy wydobyciu pantry z Nidy zostaną u >przyjaciela< Pana L.???moze ktos wreszcie na to odpowie i rozwieje wątpliwosci na forum?
bjar_1 Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 Temat jest ciekawy - dlaczego nie przywieziono od razu wieży i ruskiego działa do Skarżyska? Ja słyszałem ,że mają one trafić do MOB ,ale kiedy? Czy to problem przewieźć coś takiego ? Z Panterą" uporali się w 2 dni a tutaj ?... Proszę o odpowiedź kompetentną osobę ,najlepiej z MOB ,która wyjasni o co kaman" ;)bjar_1
Gość Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 Pewnie jakieś podmianki i inne machloje itp. A w muzeum to i tak zgnije lub dzieciarnia porozkręca na części i pokradnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.