Baumnio Napisano 18 Wrzesień 2006 Autor Napisano 18 Wrzesień 2006 Witam,jestem nowy na tym forum, od razu mówię. Otóż, znalazłem takie COŚ. Sądząc po zdjęciach w internecie, wygląda to na szczątki pistoletu sygnałowego. Ktoś z Was wie może, co to jest dokładnie?
Baumnio Napisano 18 Wrzesień 2006 Autor Napisano 18 Wrzesień 2006 Witam,jestem nowy na tym forum, od razu mówię. Otóż, znalazłem takie COŚ. Sądząc po zdjęciach w internecie, wygląda to na szczątki pistoletu sygnałowego. Ktoś z Was wie może, co to jest dokładnie?
Baumnio Napisano 18 Wrzesień 2006 Autor Napisano 18 Wrzesień 2006 Tył. Wyraźnie widać spłonkę, w środku nie było nic prócz ziemi.
Baumnio Napisano 18 Wrzesień 2006 Autor Napisano 18 Wrzesień 2006 Przód - wygląda mi to na złamaną lufę, porównując do innych sygnałówek.
Baumnio Napisano 18 Wrzesień 2006 Autor Napisano 18 Wrzesień 2006 Druga strona. Wyraźnie widoczne rzędy otworków - odprowadzanie gazów wylotowych? Z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje.
Domino(*) Napisano 18 Wrzesień 2006 Napisano 18 Wrzesień 2006 Hahahaha, to jest najzwyklejsza lotka od możdzierza.Widać 2 kawałki lotek, oraz kawałek spłonki.
Pytanie
Baumnio
Witam,
jestem nowy na tym forum, od razu mówię. Otóż, znalazłem takie COŚ. Sądząc po zdjęciach w internecie, wygląda to na szczątki pistoletu sygnałowego. Ktoś z Was wie może, co to jest dokładnie?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.