Cronos Napisano 17 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2006 WitamKupiłem ładną kopie Krzyża zelaznego ale wygląda za bardzo odpicowany i aż kole w oczy jego nowość. Co mam zrobić i czym żeby wyglądał na epokowy?.Pozdro Cronos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KURT2005 Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Witam a moze elektroliza ale fant przyczep na miejsce tego co powinien korodowac czyli podlanczamy pod + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 temat bardzo na czasie :) wrzuć do wody z gotującym się grzybem :) ( np podgrzybkiem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 17 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2006 To tak. Tej elektrolizy to się troszke boję czy nie powyłażą bąble, albo jeśli (niedaj Boże) się okaże ze te buble robią przez jakieś powlekanie, ze będę mógł potem tylko wyrzucić. Po drugie TIX tak z ciekawości się spytam co mają do tego grzybki?? Moze do halunków wrzucić:D Myślę czy jak naprzykład na noc nie wrzuce do szklanki z roztworem soli kuchennej czy coś nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 sprawdź to sie przekonasz :) to bardzo dobry i sprawdzony sposób :) jeśli masz emalie to wode warto przestudzić troszke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.