kopijnik2 Napisano 15 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2006 zachwycające są stare foty z dumnych uroczystości z lat 50, przewoźne trybuny , gesty pozdrowień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 15 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2006 możemy przeczytać - co młodzież - ma robić... ach gdzie te czasy. wszystko było takie proste... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 Niestety To se ne vrati".To już historia. Pooglądaj sobie Kroniki Filmowe PRL na Kino Polska, trochę pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 16 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2006 wiesz - to wszystko lokalne, każdy kamień, budynek, znajomy, to moje miasto.Ołtarz św. Bolesława - wręczenie sztandaru organizacjiczytajcie te hasła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 I w moim mieście takie uroczystości miały miejsce. Jak chyba wszędzie w Polsce. Cóż ładny kawałek historii miasta.I kawałek historii Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 16 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2006 coś dla leśnika co prawda nie z mojego miasta - ale zielone, od dawna chciałem Ci to pokazać...Piękne skrzydlaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 heh, fota pod mój nick... :)dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.