emate Napisano 14 Wrzesień 2006 Autor Napisano 14 Wrzesień 2006 witam wszystkich,dzisiaj wykopalem taka luske i dziwne dwa przedmioty ładnie zdobione.jak dla mnie to przypominaja troche jakis scyzoryk ale moge sie mylic,wiec jak ktos wie co to jest to prosze o pomoc.pozdrawiam
pestkos Napisano 16 Wrzesień 2006 Napisano 16 Wrzesień 2006 to zdobione to w srodku jest puste? cos jak pochwa?słabo widać. ale wyglada to na jakis odlew
emate Napisano 16 Wrzesień 2006 Autor Napisano 16 Wrzesień 2006 to w srodku jest puste,ale po bokach tak samo sa szczeliny wiec na moje oko wyglada jak scyzoryk ladnie zdobiony.
emate Napisano 14 Wrzesień 2006 Autor Napisano 14 Wrzesień 2006 witam wszystkich,dzisiaj wykopalem taka luske i dziwne dwa przedmioty ładnie zdobione.jak dla mnie to przypominaja troche jakis scyzoryk ale moge sie mylic,wiec jak ktos wie co to jest to prosze o pomoc.pozdrawiam
Pytanie
emate
witam wszystkich,dzisiaj wykopalem taka luske i dziwne dwa przedmioty ładnie zdobione.jak dla mnie to przypominaja troche jakis scyzoryk ale moge sie mylic,wiec jak ktos wie co to jest to prosze o pomoc.pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.