Jump to content

Okolice Strzelina

moowi

Recommended Posts

kiedy masz zamiar jechac?bede niedlugo w strzelinie na urlopie.tzn. od 20 do 23 wrzesnia. jezeli nie pasuje ci ten termin to postaraj sie trafic do wioski Dobrogoszcz. daj znac z jakiego kierunku bedziesz sie wybieral do samego Strzelina to napisze ci jak najlatwiej sie tam dostac.Na pewno szla tamtedy linia frontu do Karszowa.Leza tam ciagle niezle fanty. pozdrawiam:)

mam jeszcze namiar na lotnisko i miejscowke po obozie jenieckim. daj mi znac jak cos trafisz.aaa i jeszcze jedno z Dobrogoszczowa do Karszowa(prawdopodobnie wzdluz lini frontu) biegnie row wypelniony niezbyt dobrze pachnaca woda...tam bym proponowal ostroznie ze sprzetem do kopania albo szpila"!mozna sie oszukac.moj nr gg 8097222
pozdro
radek66 ;)

kiedy masz zamiar jechac?bede niedlugo w strzelinie na urlopie.tzn. od 20 do 23 wrzesnia. jezeli nie pasuje ci ten termin to postaraj sie trafic do wioski Dobrogoszcz. daj znac z jakiego kierunku bedziesz sie wybieral do samego Strzelina to napisze ci jak najlatwiej sie tam dostac.Na pewno szla tamtedy linia frontu do Karszowa.Leza tam ciagle niezle fanty. pozdrawiam:)"

23.08. operacja Strzelin - reflektujesz ?

• 2 weeks later...
sory chlopaki ale wlasnie wczoraj wrocilem z Prus Wschodnich z pracowitego urlopu...mam nadzieje ze wypadzik sie udal, a ja wlasnie szykuje sie na to samo miejsce chyba cos jeszcze zostawiliscie do odkrycia?
pozdrawiam radek66

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information