moowi Posted September 13, 2006 Author Share Posted September 13, 2006 Wybieram się pokopać w okolice Strzelina .Jakieś doświadczenia macie z tym terenem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radek66 Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 kiedy masz zamiar jechac?bede niedlugo w strzelinie na urlopie.tzn. od 20 do 23 wrzesnia. jezeli nie pasuje ci ten termin to postaraj sie trafic do wioski Dobrogoszcz. daj znac z jakiego kierunku bedziesz sie wybieral do samego Strzelina to napisze ci jak najlatwiej sie tam dostac.Na pewno szla tamtedy linia frontu do Karszowa.Leza tam ciagle niezle fanty. pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
radek66 Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 mam jeszcze namiar na lotnisko i miejscowke po obozie jenieckim. daj mi znac jak cos trafisz.aaa i jeszcze jedno z Dobrogoszczowa do Karszowa(prawdopodobnie wzdluz lini frontu) biegnie row wypelniony niezbyt dobrze pachnaca woda...tam bym proponowal ostroznie ze sprzetem do kopania albo szpila"!mozna sie oszukac.moj nr gg 8097222 pozdroradek66 ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KudłatyHD Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 WitamJA tem często jeżdzę, ta okolica mnie teraz interesuje. Może chłopaki pojedziecie z nami w ta sobote na poszukiwania i później ognisko poszukiwaczy w brzegu.Co wy na to????Warto by było się poznać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moowi Posted September 20, 2006 Author Share Posted September 20, 2006 Może być sobota , mam rodziców w Strzelinie więc dość często tam bywam , jak coś to mój nr GG1382445 lub moowi@o2.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
moowi Posted September 20, 2006 Author Share Posted September 20, 2006 Może być sobota , mam rodziców w Strzelinie więc dość często tam bywam , jak coś to mój nr GG1382445 lub moowi@o2.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
KudłatyHD Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Ok, mamy jedno miejsce w samochodzie, więc akuratnie byś się zmieścił:)))A miejscówka naprawdę świetna, dużo SSmańskich fantów wyszło, łącznie z klamra oficerską srebrną:))Mój meil jest po kliknięciu na mój nick:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moowi Posted September 21, 2006 Author Share Posted September 21, 2006 kiedy masz zamiar jechac?bede niedlugo w strzelinie na urlopie.tzn. od 20 do 23 wrzesnia. jezeli nie pasuje ci ten termin to postaraj sie trafic do wioski Dobrogoszcz. daj znac z jakiego kierunku bedziesz sie wybieral do samego Strzelina to napisze ci jak najlatwiej sie tam dostac.Na pewno szla tamtedy linia frontu do Karszowa.Leza tam ciagle niezle fanty. pozdrawiam:)"23.08. operacja Strzelin - reflektujesz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moowi Posted September 21, 2006 Author Share Posted September 21, 2006 A jakby co to też mam miejsce w samochodzie :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KudłatyHD Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 W Brzegu obgadamy kolejne wypady:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
radek66 Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 sory chlopaki ale wlasnie wczoraj wrocilem z Prus Wschodnich z pracowitego urlopu...mam nadzieje ze wypadzik sie udal, a ja wlasnie szykuje sie na to samo miejsce chyba cos jeszcze zostawiliscie do odkrycia? pozdrawiam radek66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.