Skocz do zawartości

Okolice Strzelina

moowi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
kiedy masz zamiar jechac?bede niedlugo w strzelinie na urlopie.tzn. od 20 do 23 wrzesnia. jezeli nie pasuje ci ten termin to postaraj sie trafic do wioski Dobrogoszcz. daj znac z jakiego kierunku bedziesz sie wybieral do samego Strzelina to napisze ci jak najlatwiej sie tam dostac.Na pewno szla tamtedy linia frontu do Karszowa.Leza tam ciagle niezle fanty. pozdrawiam:)
Napisano
mam jeszcze namiar na lotnisko i miejscowke po obozie jenieckim. daj mi znac jak cos trafisz.aaa i jeszcze jedno z Dobrogoszczowa do Karszowa(prawdopodobnie wzdluz lini frontu) biegnie row wypelniony niezbyt dobrze pachnaca woda...tam bym proponowal ostroznie ze sprzetem do kopania albo szpila"!mozna sie oszukac.moj nr gg 8097222
pozdro
radek66 ;)
Napisano
Witam
JA tem często jeżdzę, ta okolica mnie teraz interesuje. Może chłopaki pojedziecie z nami w ta sobote na poszukiwania i później ognisko poszukiwaczy w brzegu.
Co wy na to????
Warto by było się poznać.
Napisano
Może być sobota , mam rodziców w Strzelinie więc dość często tam bywam , jak coś to mój nr GG1382445 lub moowi@o2.pl
Napisano
Może być sobota , mam rodziców w Strzelinie więc dość często tam bywam , jak coś to mój nr GG1382445 lub moowi@o2.pl
Napisano
Ok, mamy jedno miejsce w samochodzie, więc akuratnie byś się zmieścił:)))
A miejscówka naprawdę świetna, dużo SSmańskich fantów wyszło, łącznie z klamra oficerską srebrną:))
Mój meil jest po kliknięciu na mój nick:)
Napisano
kiedy masz zamiar jechac?bede niedlugo w strzelinie na urlopie.tzn. od 20 do 23 wrzesnia. jezeli nie pasuje ci ten termin to postaraj sie trafic do wioski Dobrogoszcz. daj znac z jakiego kierunku bedziesz sie wybieral do samego Strzelina to napisze ci jak najlatwiej sie tam dostac.Na pewno szla tamtedy linia frontu do Karszowa.Leza tam ciagle niezle fanty. pozdrawiam:)"

23.08. operacja Strzelin - reflektujesz ?
  • 2 weeks later...
Napisano
sory chlopaki ale wlasnie wczoraj wrocilem z Prus Wschodnich z pracowitego urlopu...mam nadzieje ze wypadzik sie udal, a ja wlasnie szykuje sie na to samo miejsce chyba cos jeszcze zostawiliscie do odkrycia?
pozdrawiam radek66

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie