emate Napisano 12 Wrzesień 2006 Autor Napisano 12 Wrzesień 2006 witam wszystkich,wykopalem dzisiaj pare przedmiotow i co do jednego mam watpliwosci,znajomy powiedzial ze przwdopodobnie jest to czesc od samolotu.na drogiej fotce przesle napisy jakie widnieja na tym czyms.dzieki i pozdrawiam
emate Napisano 12 Wrzesień 2006 Autor Napisano 12 Wrzesień 2006 witam wszystkich,wykopalem dzisiaj pare przedmiotow i co do jednego mam watpliwosci,znajomy powiedzial ze przwdopodobnie jest to czesc od samolotu.na drogiej fotce przesle napisy jakie widnieja na tym czyms.dzieki i pozdrawiam
emate Napisano 13 Wrzesień 2006 Autor Napisano 13 Wrzesień 2006 ps.w tej okolicy jest jeszcze bardzo duzo folji aluminiowej wiec pewnie rozbil sie tam jakis samolocik.pozdrawiam emate
Łazior Napisano 12 Wrzesień 2006 Napisano 12 Wrzesień 2006 tak wtyczka od samoloty napewno, chyba elektro spust od MG 17 jest zakonczony taką własnie wtyczkom.
Pytanie
emate
witam wszystkich,wykopalem dzisiaj pare przedmiotow i co do jednego mam watpliwosci,znajomy powiedzial ze przwdopodobnie jest to czesc od samolotu.na drogiej fotce przesle napisy jakie widnieja na tym czyms.dzieki i pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.