M40 Napisano 11 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Wpadła mi w ręce ładownica WH. Stan - do uratowania. Co do konserwacji nie mam wątpliwości - zastosuję sposób z kwaskiem cytrynowym i garbowaniem. Pytnaie - co potem? Otóż ładownica wymaga zszycia i uzupełnienia paru drobnych luk. Tu mam do Was 2 prośby: czy możnaby prośić o bardzo dokładne zdjęcia szwów jakim byly szyte? I druga prośba - czy ktoś nie posiada jakiegoś niepotrzebnego trupa ładownicy WH, którego mógłby mi podarować (może być i jedna komora - trup - potrzebny jest po prostu materiał skórzany na uzupełnienie pęknięć i dziór). Jeśłi ktoś podejmował się kiedyś ratowania ładownicy z wykopu niech napisze swój sposób. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 Co do szwów to nie wiem czy o to chodziło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M40 Napisano 19 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2006 Wielkie dzięki! Właśnie o to. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.