myszaniołek Napisano 11 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2006 panie tankist a czegoś sie pan spodziewał przeciez to konkurencja pieniadze i sława nie ?a ta kolekcja niech sie najpierw rozliczy z otrzymanych pozwolen remontów depozytów ja bym się obraziłza nazwanie mnie Gralcem no chyba ze warsiu ma racje :)a w sumie dobrze ze dostał tps przynajmniej bedzie widac efekty działan jak juz wyjdzie a wyjdzie jeszcze wtym roku a to ze wars jest ...... (mam juz jedną kartke)to zupelnie inna rzecz poprostu chce sobie załatwic jakaś ciepła posadkea wogłeto okazało sie ze srodowisko podzileone jest na 2 grópy pasjonatów i grupe powiazana finansowo i towazyskoHartman a doniusł byś na chandlazy narkotyków ?twoje wypowiedzi ostatnio obnazyły prawde o tobie nie jestes juz tym samy wielkim Hartmanem włascicielem jedynej pancerki teraz jestes jednym z wielu pojawił sie TKS i inne repliki wiec jestes nie dowartosciowany moim zdaniem pragniesz sukcesu i wrócic na usta wszystkich tak by chasło Hartman ponownie otwierało wszystkie drzwi niestety juz nie te czasy moze ci sie jeszcze uda narazie proponuje długie wakacje w ciepłym klimacie ps juz od jakiegoś czasu nie ma PRL'u i nie jedynego słusznego zdania juz widze tego stuga" w wiadomej kolekcji no rmalnie za mi oczy łzami ze smiechu zachodzaPSmam pytanie co takiego zrobił Tomek Ogrodniczuk ze zaczyna sie na niego nagonka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaniołek Napisano 11 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2006 przepraszam admina niedoczytałem wascinej uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 to ja już nic nie rozumiem - to kto kierował tą akcją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 pewnie Chuck Noris:Pno chyba warsiu sie rozumie co nie[?] przynajmniej tak wywnioskowalem przed i w czasie akcji:)eee nie warto ciagnac tego tematu bo i tak pewnie skonczy sie pyskowka, pozyjemy, zobaczymy i sie okaze czy nastepna proba bedzie kopia pierwszej czy jej przeciwienstwem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 czy trzeba zakładać nowy wątek aby uzyskać odpowiedź na pytanie kto kierował tą akcją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 Moze poprostu wyslij maila do ludzi ktorzy byli przy probie wydobycia- mysle ze tak bedzie najprosciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 o.k. rozważałem taką możliwość...z innej strony patrząc - to forum służy wymianie informacji, tylko offtopiki idą na priva... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 czy koordynator =szef ekipy =szef akcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Sz.P Admin prosye o wklejenie mojego postu y watku o Nagrodyie.Nadal podtryzmuj to co tam napisaem.poydrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 przepraszam jaca2003, spóźniłem się i nie przeczytałem tego co było w wątku po moim pytaniu do Ciebie, kto był szefem ekipy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Szef ekipy był.....(Sorry ale tu już mi tyle donosów zarzucvono a teraz nie wiem kto czyta)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 chyba jakoś tak , trochę powiększyłem :}.....oooooiiiiixxxxxjak będziesz miał odwagę to sam napisz...ja już wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 W sumie śmieszna jest nagonka na Warsa.Nie to żebym dupę komuś lizał lub laskę robił ale kto nie był na miejscu to niech lepiej milczy(mowa jest srebrem a milczenie złotem).Poczekajcie ludzie poczekajcie w przyszłym roku też jest dobry termin aby gnoja z rzeki wyrwac.A wojsko jednak chyba(ale to moje zdanie) pomoze.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 ... ale kto nie był na miejscu to niech lepiej milczy...jaca2003 ty byłeś i milczysz...wszystko za i przeciw już powiedzianożadnej nagonki - akcja trudna, ale przereklamowana i dla tego wyszła kicha tudzież jeszcze parę takich tam...14000 odsłon 2 dnia głównego wątku - z szacunku do czytelników i historii - kto był szefem ekipy?ja wiem - ale to powinno wyjść od uczestników,pytałem w kilku wątkach - cisza a może oficjalnie chcecie przyznać, że nie było nikogo takiego - to oczywiście prowokacja z mojej strony... ale pozostawienie jej bez odpowiedzi da jej wagę prawdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Kol Kopijnik był ktoś taki i nie był to Wars.A jak ktoś bedzie chciał się ujawnic to gwarancja że jak tylko się ogarnie to się ujawni.A na razie to moze będzie fajnie jak psy powiesimy na Warsie?W końcu to On się ujawnił jako główny macher w tej sprawie.No dalej towarzystwo wydobywaczyków jeszcze kilka postów zanim Admin lub Bocian wywali wszystkich w kosmos da się wkleic.DDALEJ NA WARSA. Co se krawat bedzie wami morde wycierał.Opluwajmy chamana bijmy go walmy w niego to w końcu TAAAAAAAAAkie łatwe.No wydobywaczyky i Towarzystwo wzajemnej adoracji Dalej na Chamana.Co se będzie Warsiu na Waszych tak strudzonych i zmęczonych karkach do władzy sie wspinał.Pozdrawiam( w sumie to jesteście kol (o ile mogę używac skrótu kol ale to tylko przez moje prostactwo tak zrobiłem))Hart Akagi (i reszta przydupasów)Dalej na złamasa bijmy go co se będzie robił.W końcu to Hart zabudował Żuka i za tys zł na Allegro wystawiał na dzionek(czyzbym się mylił?Konkurencja rośnie?Stug by zabrał dochód z Żuka?)Wali Warsa wali TPS walic wszystkich nadgorliwych społeczniaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 nie umicie juz przystopowac z tym stugem? ten stug jest teraz slawniejszy niz sam papiez...wezcie zacznijcie robic cos konkretnego niz tylko wypisywac ze ta akcja byla taka i taka, ze ten rzadzil albo inne tam pierdolki, przeciez ta akcja nie byla za nasze pieniadze wiec nie wiem po co te wielkie Hallo[?] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 suchy ss - nie umicie juz przystopowac z tym stugem? ten stug jest teraz slawniejszy niz sam papiez...tak jest - sławniejszy -i dlatego do zamknięcia tematu akcji chodzi o oficjalną odpowiedź - kto był szefem ekipy?i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 no to kol jaca napisal ze jezeli ten ktos bedzie chcial to powie a jezeli nie to nie:)nie zdziwyl bym sie gdyby ten ktos juz napisal ze byc osem" to wtedy powstal by nastepny watek zwiazany ze stugem...:> a swoja droga tez mnie ciekawi kto byl tam kierownikiem"???pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 przepraszam, ale czy nie wiecie kto był kierownikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 Gdybyśmy mieli blachę, moglibyśmy robić konserwy - szkoda tylko, że nie mamy mięsa..."oczekujemy na oficjalny komunikat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris_kutno Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 Zbiórki nie trzeba robić. Już są odpowiednie środki i urządzenia do zapewnienia powodzenia akcji. W akcji pomoże nieodpałtnie jedna z dużych firm budujących autostrady i mosty (po prostu budująca całą infrastrukture drogowa). Wojsko tez pomoże. Byli już na miejscu inżynierownie z firmy i z wojska. Termin akcji nie bedzie podany do publicznej wiadomości. Jak bedzie wyciągniety i dostarczony do muzeum w Poznaniu, cała relacja pojawi sie na forum. Akcja bedzie jeszcze w tym roku i to już niebawem. A pieniązki, które macie zamiar przeznaczyć na zbiórkę weście zanieście do Kościółka i dajcie na tace oraz poproście Wszechmogącego" o troche oleju do głowy bo takich głupot i tematów poruszanych o zbieraniu po np. 1zł to ............ Ach szkoda słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris_kutno Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 Powyższy post nie dotyczy Jaca2003. Pozdrawiam wszytskich, którzy piszą na tym portalu mądrze i poruszają tematy warte dyskusji a nie jakieś brednie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 To co pisał kol. Kris_Kutno to oczywiście był, żart. ;]Ale w przyszłym roku...Pozdr. wars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 w przyszłym roku dowiemy się kto był szefem ekipy w poprzednim roku...szkoda, że go nie wyciągneliście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 A jakie to ma znaczenie kto tam szefował?Akcja sie nie udała i to jest najgorsze a nie to czy szef był czy nie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.