Domino(*) Napisano 11 Wrzesień 2006 Autor Napisano 11 Wrzesień 2006 Witam,Czy guziki groszkowane z numerami np.34 oznaczają przynależność do pułków?Jeżeli tak to dotyczą tylko WH, czy np. jednostek Flaków też?Pozdrawiam
danieloff Napisano 11 Wrzesień 2006 Napisano 11 Wrzesień 2006 Na niemieckich groszkowanych guzikach to numery kompanii.
maxikasek Napisano 11 Wrzesień 2006 Napisano 11 Wrzesień 2006 to jak 34 skoro w pułku było łącznie 14 kompanii??
Czarek Napisano 12 Wrzesień 2006 Napisano 12 Wrzesień 2006 zablokowali wątek o przenoszeniu tego wątku...więc tu się wypowiem...ktos kto przeniósł wątek o guzikach do działu o monetach niech weźmie garść guzików pójdzie z nimi do sklepu i zakupy sobie zrobi...a potem niech wróci do komputerka i odda wątek w jakieś normalniejsze miejsce:)
danieloff Napisano 12 Wrzesień 2006 Napisano 12 Wrzesień 2006 Może po prostu dział powinien nazywać się drobnica"?
Domino(*) Napisano 12 Wrzesień 2006 Autor Napisano 12 Wrzesień 2006 Czarek całkowita racja, nie wiem co mają guziki do monet o_O, no właśnie to w końcu jak to jest, pułk czy kompania czy jeszcze co innego, szczerze mówiąc 34 kompania to raczej za dużo? ;PPozdrawiam
admin Napisano 12 Wrzesień 2006 Napisano 12 Wrzesień 2006 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=357471Ten też mam przenieść? Dział nazywa się monety i nie tylko. Na tym podforum przeważają monety ale są też banknoty, guziki, bączki wpinki i inne tego typu rzeczy.ktos kto przeniósł wątek o guzikach do działu o monetach niech weźmie garść guzików pójdzie z nimi do sklepu i zakupy sobie zrobi..." To proszę zrób to z jakąkolwiek boratynką, krajcarem czy pfenigiem z tego podforum. Ciekawe w którym sklepie to przyjmą oprócz antykwariatu a i tak to nie będzie zaliczone jako zakup a sprzedaż bo nie weźmiesz za to towaru a kasę. Wróćcie do tematu wątku.
Czarek Napisano 12 Wrzesień 2006 Napisano 12 Wrzesień 2006 nadal twierdze mistrzu że głupio przeniosłeś ten wątek-guziki nijak mają się do monet-a co do tego że dział nazywa się i nie tylko to to też głupi argument bo tak argumentując można wszystko tu prznosić-bo w końcu i nie tylko...
admin Napisano 12 Wrzesień 2006 Napisano 12 Wrzesień 2006 Dziękuję za Twoją opinię odnośnie mojej decyzji ale mam jedną prośbę - nie rozbijaj koledze wątku.
Czarek Napisano 12 Wrzesień 2006 Napisano 12 Wrzesień 2006 kolega jak widzisz zgadza się z moim zdaniem tylko Ty jesteś uparciuchem;)ale Ok już się nie kłócę...
Domino(*) Napisano 12 Wrzesień 2006 Autor Napisano 12 Wrzesień 2006 Więc jak, potrafi ktoś to wyjaśnić?
Domino(*) Napisano 14 Wrzesień 2006 Autor Napisano 14 Wrzesień 2006 No i co, niby wszystko jasne a nikt nie potrafi tego wyjaśnić?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.