Wercyngetoryks Posted September 9, 2006 Author Share Posted September 9, 2006 Pytanie do szacownych Kolegów mam. Jak wyglada kwestia poszukiwań w NRD? Czy ktos z Was kopał u nich? Oni przyjezdzaja do nas kiedy chca i jak chca kopia te ukryte kasy sztabowe;)Pozdrowienia z Ziem Odzyskanych Link to comment Share on other sites More sharing options...
u920 Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 W praktyce to wyglada tak w dzien chodzisz z piszczalka znaczysz punkty a w nocy czarna robota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wercyngetoryks Posted September 9, 2006 Author Share Posted September 9, 2006 Zartujesz!! Czyli chodzic po lesie można? a kopac w nocy? a jak mnie jakiś szwabski duch przestraszy? I ciekawy jestem jak Ty w nocy te odznaki znajdujesz?....;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
u920 Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Ty sie duchow nie boj raczej policji naslanej przez wlasciciela gruntuMiecze z epoki cesarstwa rzymskiego kopia na zamowienie tyle ze archeolodzy nastepnego dnia dostaja szalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kot05 Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 W niemczech od Bundeslandu do Bundeslandu jest inaczej. Najczesciej to teorytycznie z wykrywka móglbys chodzic, ale kopac nie mozesz.... W niektórych Landach nawet z wykrywka nie mozesz chodzic.Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wercyngetoryks Posted September 9, 2006 Author Share Posted September 9, 2006 A w brandenburgii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kot05 Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 W Brandenburgu cienko z szukaniem....Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wercyngetoryks Posted September 14, 2006 Author Share Posted September 14, 2006 Nikt nie kopał u szwabów?!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauser29 Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Ruscy ich skopali i to równo, ale należałoby im jeszcze poprawić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.