Domino(*) Napisano 9 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2006 Witam, Mam wielką prośbę, czy posiada ktoś artykuły Pana A.R. z Odkrywcy" dotyczące nieśmiertelników i mógłby mi je zeskanować?Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 9 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2006 Chodzi mi dokładnie o nieśmiertelniki Luftwaffe, bardzo proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redaktor Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Szanowny Panie proszę o kontakt z redakcją Odkrywcy". Posiadamy wszystkie materiały tego Autora i chętnie Panu pomożemy.pozdrawiamIzabela Kwiecińska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R. Lewy" Lewszyk Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Pani redaktor, czy szukaliście ze mną ostatnio kontaktu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redaktor Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Witam Panie RobercieTak szukaliśmy Pana w sprawie konsulatcji dot. artykułu, który przygotowujemy. Szczegóły przekażę Panu osobiście, telefonicznie lub mailowo.pozdrawiam serdecznie Izabela Kwiecińska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Proszę takie rzeczy załatwiać na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.