Skocz do zawartości

Super wykopek .

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam! Koledzy mają rację. Twój wykop to ewidentny fals. Na forum już wiele razy pokazywano niemieckie nieśmiertelniki, które okazywłay się kopiami. Szczerze powiedziawszy nie przypominam sobie, abym widział oryginalny nazwijmy to futerał na zapałki. Może ktoś posiada takowy? Pozdrawiam, Łukasz
Napisano
Oczywiście ...orginalny...", a nie oryginalny. Za błąd przepraszam. Nie ma to jak pośpiech i robienie 10 rzeczy na raz.

Pozdrawiam, Łukasz
Napisano
Moim zdaniem to podróba...W zeszłym roku na giełdzie staroci w Jeleniej Górze widziałem tego u kolesia do wyboru do koloru..., 20zł / szt...Napisy, znaczki do wyboru także wg uznania...Ale mogę się mylic....
Pozdrawiam!
Napisano
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=124493731

Jednak raczej się nie myliłem...
No cóż...pozostaje życzyć powodzenia przy następnym wypadzie...
Napisano
Może poprostu tak dla żartu? Swego czasu czytałem na zagranicznym forumo podróbkach blaszek spadochorniarzy z 600 SS FJG Btl zakopanych na miejscu ich rozbrajania (de facto ta jednostka nawet nie miała swoich blaszek ;) ).
Pozdrawiam
Napisano
Moj znajomy tez dostal takie pudelko od kogos tam w ramach wymianki ,z zapewnieniem ze to oryginal.Dwa miesiaca chodzil z nim dumny jak paw. Jakie bylo jego zdziwienie gdy odwiedzil allegro :( . Prawie oryginal ...
Ale faktem jest,ze emocje przy kopaniu sa najwazniejsze...
Napisano
jak to wykopałem i zobaczyłem co to jest , to serce biło mi chyba 200 uderzeń na minute.
A teraz po przeczytaniu Waszych wypowiedzi to cienki wykopek.
  • 5 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie