gumiś Napisano 8 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2006 W trafiony w ostatni dzień urlopu- wynagrodził mi pogodę:):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumiś Napisano 8 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2006 fot.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumiś Napisano 8 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2006 fot.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumiś Napisano 8 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2006 fot.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Śliczny orzelek wz 43 Kurica" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Witam.Gratulacje.Mocowanie wąsów musiało mieć wiele do życzenia.Widać bardzo często wojsko je gubiło.Ja swojego znalazłem również z urwanymi wąsami.pozdro.W jakich okolicach wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumiś Napisano 9 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2006 Wyszedł na terenie tzw. Kotła Świdwińskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 kurica tez ptica fajny fancik gratuluje pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 Gumis bandyto!!! Co sie nie chwaliles ze kurice zes trafil?? Bandyta nic wiecej!!! Gratulacje :DPozdrawiam T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.