ZUBIKED Napisano 6 Wrzesień 2006 Autor Napisano 6 Wrzesień 2006 Witam !!! Takie oto pudełeczko, zachowane resztki farby. Wewnątrz - komórki drewniane. Ciekawe od czego
Queis Napisano 21 Listopad 2006 Napisano 21 Listopad 2006 Witam twoja zmora to gwozdzie od wąskotorowki do mocowania szyn jest tego wszedzie po trochu ze wzgledu na szerokie zastosowanie szyn wąskotorowych przy budowach, wyrobiskach kopalniach ,itd.
fanatyk6 Napisano 15 Wrzesień 2006 Napisano 15 Wrzesień 2006 Dziury w łapce to chyba nie zrobi, ale ja bym się tego nie tykał!
sexo Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 napis kraftstoff" jakos kojazy mi sie z paliwem, wyglada na pojemnik na paliwo do zapalniczek.
ZUBIKED Napisano 8 Wrzesień 2006 Autor Napisano 8 Wrzesień 2006 Dzięki wielkie !!!Mam jeszcze prosbę o identyfikację tejże rączki, może ktoś wie od czego?A i prośba do Łazior-a a jakiego rodzaju detonatory były w tym pudełku?Pozdrawiam
Pytanie
ZUBIKED
Witam !!!
Takie oto pudełeczko, zachowane resztki farby. Wewnątrz - komórki drewniane. Ciekawe od czego
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.