SZZ Napisano 4 Wrzesień 2006 Autor Napisano 4 Wrzesień 2006 Witam,czy zagląda tu ktoś kogo ostatnio chłop popędził z pola pod lasem w okolicy Dobrego?Pozdrawiam;)SZZ
Cronos Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 Wiesz ile jest wiosek o nazwie Dobra?... ja sam znam conajmniej 3.Pozdro
Frozzer Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 biorąc pod uwagę, że to może być miejscowość o nazwie Dobre" - to nieco rozszerza nam krąg poszukiwań :D
SZZ Napisano 5 Wrzesień 2006 Autor Napisano 5 Wrzesień 2006 Witam,Sądzicie, że w poblizu każdej miejscowości o nazwie Dobre chłopi wypędzają z pól poszukiwaczy?Tylko w pobliżu jednej miejscowości o nazwie Dobre jest pobojowisko jednej z większych bitew Powstania Listopadowego, niestety już mocno wyczyszczone. Pozdrawiam:)
SZZ Napisano 5 Wrzesień 2006 Autor Napisano 5 Wrzesień 2006 Żeby było jaśniej - kręciłem się ostatnio po polach w okolicy Dobrego i od pewnej pani dowiedziałem się że niedawno jakiś poszukiwacz został wypędzony przez właściciela z pola pod lasem po którym łażę. Byłem więc ciekaw, kto trafił w to samo miejsce, więc z nadzieją na odzew umieściłem na forum ten nieco enigmatycznie rozpoczęty wątek.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.