SZZ Napisano 4 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Witam,czy zagląda tu ktoś kogo ostatnio chłop popędził z pola pod lasem w okolicy Dobrego?Pozdrawiam;)SZZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Wiesz ile jest wiosek o nazwie Dobra?... ja sam znam conajmniej 3.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 biorąc pod uwagę, że to może być miejscowość o nazwie Dobre" - to nieco rozszerza nam krąg poszukiwań :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZZ Napisano 5 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Witam,Sądzicie, że w poblizu każdej miejscowości o nazwie Dobre chłopi wypędzają z pól poszukiwaczy?Tylko w pobliżu jednej miejscowości o nazwie Dobre jest pobojowisko jednej z większych bitew Powstania Listopadowego, niestety już mocno wyczyszczone. Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZZ Napisano 5 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Żeby było jaśniej - kręciłem się ostatnio po polach w okolicy Dobrego i od pewnej pani dowiedziałem się że niedawno jakiś poszukiwacz został wypędzony przez właściciela z pola pod lasem po którym łażę. Byłem więc ciekaw, kto trafił w to samo miejsce, więc z nadzieją na odzew umieściłem na forum ten nieco enigmatycznie rozpoczęty wątek.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.