Tanto Posted September 17, 2003 Author Posted September 17, 2003 Ma ktos doswiadczenia z Rosyjskimi ciuchami militarnymi?Znalazlem to http://www.poligon-centr.ru/eng, ceny wygladaja ciekawie, ale czy warto sobie tym glowe zawracac?
mietek Posted September 17, 2003 Posted September 17, 2003 Jakis niecały miesiac temu w EMPIKU przeglądałem jakąś gazetę (survival,komandos, czy coś innego z militarno- podonych), były tam opisane ciuchy rosyjskie, może nawet tej firmy. Jednak zwróć uwagę że zamówienia przez www sa powyżej 2400 zł!! Z reszta ceny USD w porównaniu z rublowymi są chyba wyższe (sprawdziłem tylko 1-2.
Guest Posted September 18, 2003 Posted September 18, 2003 Mam ruskie spodnie - łatwo tracą kolor (szybko się spierają) i nici nie bardzo trzymają, ale po zacerowaniu można chodzić. Początkowo brakowało w nich dziurek ale były obszycia i były tylko trzy guziki zamiast czterech. Polecam udanie się na okoliczny bazar (za spodnie chcą 15 złotych nówka z fabryki). Szkoda tylko, że metki są papierowe.Popzdrawiam
SWaldek Posted September 18, 2003 Posted September 18, 2003 Nie lepiej kupić na bazarze krajowe wyroby, za 100 kompletne moro, 40 kamizelka ocieplana, 90 kurtka ocieplana z podpinką i buty sznurowane lub z opinaczami za 70 wszystko nówki prosto z wojskowych magazynów.Pozdrawiam
Tanto Posted September 18, 2003 Author Posted September 18, 2003 Krajowe wyroby znam i mam, i zadowolony z nich do konca nie jestem. Owszem cena to dobry argument, ale... W pierwszym poscie nie napisalem, a powinienem, ze interesuja mnie glownie ciuchy zimowe (w zimowym kamuflazu). He he, dobry tekst maja przy jednej z kurtek - uzywac w temperaturach +4 do -40 stopni :-)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.