Tanto Napisano 17 Wrzesień 2003 Autor Napisano 17 Wrzesień 2003 Ma ktos doswiadczenia z Rosyjskimi ciuchami militarnymi?Znalazlem to http://www.poligon-centr.ru/eng, ceny wygladaja ciekawie, ale czy warto sobie tym glowe zawracac?
mietek Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 Jakis niecały miesiac temu w EMPIKU przeglądałem jakąś gazetę (survival,komandos, czy coś innego z militarno- podonych), były tam opisane ciuchy rosyjskie, może nawet tej firmy. Jednak zwróć uwagę że zamówienia przez www sa powyżej 2400 zł!! Z reszta ceny USD w porównaniu z rublowymi są chyba wyższe (sprawdziłem tylko 1-2.
Gość Napisano 18 Wrzesień 2003 Napisano 18 Wrzesień 2003 Mam ruskie spodnie - łatwo tracą kolor (szybko się spierają) i nici nie bardzo trzymają, ale po zacerowaniu można chodzić. Początkowo brakowało w nich dziurek ale były obszycia i były tylko trzy guziki zamiast czterech. Polecam udanie się na okoliczny bazar (za spodnie chcą 15 złotych nówka z fabryki). Szkoda tylko, że metki są papierowe.Popzdrawiam
SWaldek Napisano 18 Wrzesień 2003 Napisano 18 Wrzesień 2003 Nie lepiej kupić na bazarze krajowe wyroby, za 100 kompletne moro, 40 kamizelka ocieplana, 90 kurtka ocieplana z podpinką i buty sznurowane lub z opinaczami za 70 wszystko nówki prosto z wojskowych magazynów.Pozdrawiam
Tanto Napisano 18 Wrzesień 2003 Autor Napisano 18 Wrzesień 2003 Krajowe wyroby znam i mam, i zadowolony z nich do konca nie jestem. Owszem cena to dobry argument, ale... W pierwszym poscie nie napisalem, a powinienem, ze interesuja mnie glownie ciuchy zimowe (w zimowym kamuflazu). He he, dobry tekst maja przy jednej z kurtek - uzywac w temperaturach +4 do -40 stopni :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.