Skocz do zawartości

ubranka itp. z Rosji

Tanto

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ma ktos doswiadczenia z Rosyjskimi ciuchami militarnymi?
Znalazlem to http://www.poligon-centr.ru/eng, ceny wygladaja ciekawie, ale czy warto sobie tym glowe zawracac?
Napisano
Jakis niecały miesiac temu w EMPIKU przeglądałem jakąś gazetę (survival,komandos, czy coś innego z militarno- podonych), były tam opisane ciuchy rosyjskie, może nawet tej firmy. Jednak zwróć uwagę że zamówienia przez www sa powyżej 2400 zł!! Z reszta ceny USD w porównaniu z rublowymi są chyba wyższe (sprawdziłem tylko 1-2.
Napisano
Mam ruskie spodnie - łatwo tracą kolor (szybko się spierają) i nici nie bardzo trzymają, ale po zacerowaniu można chodzić. Początkowo brakowało w nich dziurek ale były obszycia i były tylko trzy guziki zamiast czterech. Polecam udanie się na okoliczny bazar (za spodnie chcą 15 złotych nówka z fabryki). Szkoda tylko, że metki są papierowe.
Popzdrawiam
Napisano
Nie lepiej kupić na bazarze krajowe wyroby, za 100 kompletne moro, 40 kamizelka ocieplana, 90 kurtka ocieplana z podpinką i buty sznurowane lub z opinaczami za 70 wszystko nówki prosto z wojskowych magazynów.
Pozdrawiam
Napisano
Krajowe wyroby znam i mam, i zadowolony z nich do konca nie jestem. Owszem cena to dobry argument, ale...
W pierwszym poscie nie napisalem, a powinienem, ze interesuja mnie glownie ciuchy zimowe (w zimowym kamuflazu).
He he, dobry tekst maja przy jednej z kurtek - uzywac w temperaturach +4 do -40 stopni :-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie