Plyn Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Napisano 1 Wrzesień 2006 Witam.Wiem z cala pewnoscia ze to jakis Sauer ale konkretne dane mnie interesuja. Jezeli ktos moze mi pomoc to bylbym bardzo wdzieczny.Oczywiscie pelne deko, lufa zaspawana i nawiercona, iglica scieta.Pozdrawiam
Plyn Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Napisano 1 Wrzesień 2006 Witam.Wiem z cala pewnoscia ze to jakis Sauer ale konkretne dane mnie interesuja. Jezeli ktos moze mi pomoc to bylbym bardzo wdzieczny.Oczywiscie pelne deko, lufa zaspawana i nawiercona, iglica scieta.Pozdrawiam
Luftlander Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 Masz racje jest to Sauer model 1913 potocznie nazywany Stary Model" Kaliber 6,35
Plyn Napisano 2 Wrzesień 2006 Autor Napisano 2 Wrzesień 2006 Wielkie dzieki za info na jego temat. A wiadomo moze w jakich formacjach byl urzywany w Niemieckiej armi? Kiedys cos mi sie obilo o uszy ze gestapo mialo takie na wyposarzeniu.Pozdrawiam.
Pytanie
Plyn
Witam.
Wiem z cala pewnoscia ze to jakis Sauer ale konkretne dane mnie interesuja. Jezeli ktos moze mi pomoc to bylbym bardzo wdzieczny.Oczywiscie pelne deko, lufa zaspawana i nawiercona, iglica scieta.
Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.