suchy ss Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 U311 kiedys klucilem sie z paroma forumowiczami ze nie powinni dawac takich zdjec z przyczyn moralnych itp itd ale oni mnie powyzywali i takie tam:/pzdr.Dawid
Michal_1 Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 właśnie z przyczyn moralnych takie zdjęcia powinno się zamieszczać!1) szacunek dla walczących i ginących2) przestroga dla potomnych
KoMbAtAnT Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 WitamMozna prosic dokladniejsze skany tutaj badz na LeszekBensz@o2.plpzdr
THOMEKK Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 Skoro mowa o wrześniu 1939 na G. Śląsku...to ja dorzucę fotkę zniszczonego mostu na Wiśle w Bieruniu Nowym. Most wysadzili polscy saperzy. A poniżej fotka tego samego mostu ale zrobiona z innej strony oraz fotka mostu jeszcze stojącego w II Rzeczypospolitej:-)
gucio Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 do kolegi U311 możesz sie skontaktówać ze mną na meilapróbowałem napisać ale nie podałes meila w profiluczekam na wiadomość-będe ogromnie wdzięcznygucio
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.