Daffy27 Napisano 17 Październik 2011 Share Napisano 17 Październik 2011 Hej. Co tak nagle wszystko ucichło ? Aż tak bardzo nie znam się na obliczeniach, mapach, a na forum jestem od niedawna, więc moje pytanie może być dla kogoś głupie ale, dlaczego nikt nie sprawdzi tego miejsca , gdzie się znajduje kryształ główny ? przecież dzięki czeluści" mamy tyle ważnych informacji, map, więc dlaczego nikt tam nie pojedzie i nie sprawdzi, czy naprawdę coś" tam jest ? nikt nie sprawdzi ze względu na swoje bezpieczeństwo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeluść Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 Na pewno sprawa sięga bardzo głęboko, tu pomijam osoby z okolic Wrocławia będące przy władzy a wymienione czy kojarzone z tym tekstem.Zwracam uwagę na wykształcenie ( doktor chemii kwantowej ) jak i pochodzenie ( ½ Elbląg ) pani Kanclerz. Może to przypadek, ale... mamy w Elblągu od kilku dni nowy samolocik do robienia b. dokładnych map. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daffy27 Napisano 20 Październik 2011 Share Napisano 20 Październik 2011 Domyślam się czeluść, że jesteś z okolic Elbląga tak ? jeżeli Twoje informacje są wiarygodne to dokonałeś odkrycia na skalę światową! sprawdzałeś miejsca, gdzie jest ukryta bursztynowa komnata, kryształ główny i inne skarby III Rzeszy ? jakbym mieszkał w tych okolicach to na pewno bym sprawdził, ponieważ nie dałoby mi to spokoju.Peace! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeluść Napisano 20 Październik 2011 Share Napisano 20 Październik 2011 Ciekawostka dla Odkrywców:Jeżeli w terenie Wasz sprzęt będzie „wariował”,to na 100% badane miejsce może być skażone rozpylonymi KROPLAMI RTĘCI. (raczej dotyczy dużej powierzchni, nie punktów)Takie rozwiązanie przyjęli „Niemcy” w celu zabezpieczenia obiektów przed ich odkryciem. Oczywiście nikt nie wpadnie na tę metodę i pójdzie dalej. Należy zerwać wierzchnią warstwę gleby. Myślę, że takie rozwiązanie mogli stosować i inni i w innych miejscach w Polsce.Nie wiem jak to się ma do wykrywaczy „ciężkiego kalibru”. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antykor-art Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 Myślę że zabezpieczenie rtęcią może być mało skuteczne bo rtęć z czasem paruje. Moim zdaniem, ale chyba, a może napewno się mylę, jak zidentyfikujecie wszystkie fotokomórki w okolicy i promienie dochodzące do nich i wydłubiecie z nich te kryształy to nie znaczy, że odkryjecie coś z dawnych czasów. Dobrze to będzie, jak znajdziecie córkę gajowego, gorzej, jak to będzie jego nowy pies (agresywnej rasy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansior Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 Słyszałem o zabezpieczeniu pomieszczenia pod ziemią obsypanego jakimś kruszywem uda żelaza "czy coś takiego.Wykrywacz gościowi wył jak wściekły ,ale on to słyszał gdzieś wcześniej i nie darował metr pod ziemia doszedł sklepienia.Opowieść jak wiele innych ,ale takie zabezpieczenie ma sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Listopad 2011 Share Napisano 1 Listopad 2011 Kolega Hansior podaje link do strony dr Pająka" który twierdzi że drgają mu futryny jak przelatuje nią ufo, lub że WTC zostało odparowane przez statek kosmiczny? To już wolę czytać kolegę czeluść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 5 Listopad 2011 Share Napisano 5 Listopad 2011 Martwię się o Czelusia ... dawno nie pisał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansior Napisano 5 Listopad 2011 Share Napisano 5 Listopad 2011 Wielu z nas obserwuje ten wątek i czeka na kolejne wpisy czeluści. W podanej prze zemnie stronie, jest fragment pokrywający się z opowieściami czeluści To skoro dwie osoby piszą to samo zjawisko,to coś w tym jest. A sposób na darmową energie wydaje się być na tyle cenny, by być tajemnicą.Fragmenty o ufo czyta kto lubi.Ja już milczę,a czeluść czekamy na wpisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeluść Napisano 6 Listopad 2011 Share Napisano 6 Listopad 2011 1.sonicsquad (861 / 26) Miałem odpisać Ci od razu, ale czekałem na tego którego uraziłeś. Nie masz racji ponieważ Hansior czyta ze zrozumieniem, a Tobie wystarcza wola czytania i wydaje Ci się ,że to komiks. Oczywiście studiowałem przedtem dr Pająka , starodruki w zasobach angielskich, a zwłaszcza zawarte w nich rysunki– wtedy, gdy szukałem związków ze stawianymi pytaniami. Czy uzyskałem odpowiedzi? Raczej tak, ale trzymając się wątku nie stawiałem ich wyników przed poszukiwaczami, to oni sami je znajdują. Dr Pająk według mojej oceny jest daleko przed nami , dlatego większość nie rozumie jego przekazu, Ponieważ czytasz to spróbuj odpowiedzieć na moje pytania:1. Czy prędkość środka układu do jego otoczenia jest taka sama w obu układach? A jeśli jest zmienna to czemu to służy ?2. Co jest wyróżnikiem powstających sił ? Rodzaj sił?3. Dlaczego zbudowano przeciwstawne układy? Jeden pradawny, a drugi nowy.Pytania dotyczą porównania do siebie dwóch układów a) wirujący nieznany środek, na zewnątrz stojąca masa rtęci b) stojący nieznany środek, na zewnątrz wirująca masa rtęciPodpowiedź A-budowa żródła „coś”, B –budowa napędu pojazdów niemieckich. 2. Na rysunku odzwierciedliłem dokładnie opis niemiecki – Wydaje się , że przeszkodą dla nich były te zbiorniki, i dlaczego nie poszli dalej w opisie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeluść Napisano 6 Listopad 2011 Share Napisano 6 Listopad 2011 Co się tyczy „kolegów” i ich metod to są następujące:Odszukanie, zastraszenie- zmiękczenie , oczekiwanie na efekty.Odszukanie pośrednie, telefoniczne poprzez wysyłanie smsów z bramki z innej strefy czasowej.Odbiorca smsów lub zdjęć nie jest w stanie przesłać ich dalej przez sieć – tylko bezpośredni wgląd lub bluetoothem. Po odczytaniu informacje automatycznie znikają z pamięci telefonu.Namierzanie bezpośrednie (blondyna) łatwo zauważalne. Praktycznie widziałem co robiła z 1m.(godz. 2 w nocy) nawet pogadałem, ale nie była zbyt wylewna w rozmowie. Kolega gdyby żył zapewne zrobił by sobie z nią w najlepszym przypadku dziecko. W najgorszym, byłoby najgorzej.Straszenie bardzo podnieca i powoduje ze szukasz pomocy – i na to „ koledzy” liczą najbardziej bo przechwycą inne przyczółki. Zapewne już się nimi bawią.Na zdjęciu jeden ze „zmiękczaczy” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeluść Napisano 6 Listopad 2011 Share Napisano 6 Listopad 2011 A teraz wątek o którym nie wspominałem. Niedawno 1 listopada obchodziliśmy Święto Wszystkich Świętych – jakby nie patrzał wywodzące się z tradycji pogańskiej , zwłaszcza czas w którym jest obchodzone. Chciałbym poniekąd przybliżyć Wam opis zjawiska pojawiającego się w dniach 30.10 – 1.11. w terenie. Zjawisko to pojawia się w tym okresie tylko raz przed północą poprzez powstający okrąg mgły. Na zdjęciu zaznaczyłem obserwowany wycinek okręgu i jak sądzę Niemcy wyznaczyli jego środek. Myślę, że tym środkiem jest Grall. Przekaz kolegi wskazywał na to, że w tym momencie uwalniane są dusze czyśćcowe z Gralla (oczywiście jako forma energii) Nie pisałem o tym bo jest-było to nieprawdopodobne, ale w świetle rozważań warto o tym wiedzieć.P.s.Oczywiście po moim poście o pani kanclerz odnaleziono nagrobki pradziadków w Elblągu i na koszt podatnika postawiono świeczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daffy27 Napisano 7 Listopad 2011 Share Napisano 7 Listopad 2011 Kto mi powie co to jest > jakieś pomysły ? pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansior Napisano 7 Listopad 2011 Share Napisano 7 Listopad 2011 Wezwany do odpowiedzi Przyznaje że z fizyki i chemii najlepszynie jestem ,ale komputer to moc wiedzy . Lubię coś ciekawego poczytać Myślę ze chcesz nas nakierować na nas na rodzaj darmowego napędu elektrycznego. Moją odpowiedzią jest ta strona http://obserwacje.republika.pl/uwagi/fantazje/silnik_UFO.htmlAle ze nie chodzi Ci o UFO z innej planety, lecz o o sam napęd związany z rtęcią i energią.TU dorzucił bym stronę Roswell47http://www.roswell47.pl/projekt-chronos.html Myślę że jest to odpowiedz na wszystkie te pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeluść Napisano 8 Listopad 2011 Share Napisano 8 Listopad 2011 Hansior dzięki, ale to nie Ty miałeś odpowiadać to po pierwsze. Po drugie konkretne pytania - to konkretne odpowiedzi od innych. Dla Daffy 27 moja wiedza o stawach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daffy27 Napisano 8 Listopad 2011 Share Napisano 8 Listopad 2011 Czeluść dzięki za odpowiedź. Dla mnie to coś" uwiecznione na zdjęciu było chwilą zastanowienia się co to może być, ale jak mówisz to chyba nic nie znaczy. Nawiązując do Bursztynowej Komnaty i zastanawiam się czy Koch rzeczywiście mówił prawdę,że BK ukryta jest w bunkrze w Królewcu ? cytuję: Sądzę, że sala nie wyszła z Królewca. Najdokładniej kontrolowałem ostatnie okręty, ale nie dostało się na nie nic poza rannymi, kobietami i dziećmi. Nie widzę takiej możliwości, bo takiej sali nie da się ostatecznie wywieźć w walizce. Przecież to wielka rzecz. Przypuszczam, że została w Królewcu do końca". Dlatego uczynię wszystko, aby odnaleźć tę przeklętą Salę Bursztynową. To jest dla mnie obraźliwe, takie posądzenie,że wiem o tym. Ja nie wiedziałem ani o...(niezrozumiałe słowo) ani dokąd to poszło".Jest pewien bunkier w Królewcu, który dokładnie znam, nie dlatego, że go widziałem, tylko dlatego, że mam w nim moje prywatne rzeczy". Co o tym sądzicie? czy Koch rzeczywiście mówił prawdę o BK ? Koch wspomniał też o jego współpracowniku - nadburmistrzu Will, który, jak twierdzi z całą pewnością wie,gdzie ukryto BK. Czy posiadacie jakieś informacje o nadburmistrzu Will ? zapraszam do rozmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeluść Napisano 12 Listopad 2011 Share Napisano 12 Listopad 2011 Daffy dlatego na początek spróbuj określić kubaturę BK, następnie zapakuj do odpowiednich skrzyń zgodnych z max wymiarami jej części. Jak to już masz to spróbuj je dźwignąć przy pomocy więźniów i upakować na ciężarówki(2 skrzynie na cieżarówkę). Będziesz wiedział jak duży był transport. Ja to zrobiłem. Kubatura BK mieści się dokładnie w moim modelu schronu „BK” a nawet zostało jedno pole wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeluść Napisano 3 Grudzień 2011 Share Napisano 3 Grudzień 2011 Witam. W związku z lepszą jakością zdjęć w Google Earth w obszarze zainteresowania badaczy podaję dokładne współrzędne punktów :1. Miejsce (dziupla) badaczy „Taty”N 54º 16' 24.56” E 19º 25' 42.27”2. Miejsce obserwacyjne badaczy 'Taty”N 54º 16' 20.12” E 19º 25' 47.93”3. Nasze badanie promieniaN 54º 16' 20.12” E 19º 25' 55.81”4. Krzyż Kielecki (młynarza)N 54º 16' 17.90” E 19º 25' 54.08”5. Krzyż Antoniego Piaścika ( miejsce rozstrzelania Niemców)N 54º 16' 10.88” E 19º 25' 16.33”6. Obok tego krzyża studnia nie występująca na mapachN 54º 16' 11.39” E 19º 25' 16.88”7. Środek „Półek”N 54º 15' 45.64” E 19º 25' 14.63”8. Wzgórze „EWY”N 54º 16' 24.56” E 19º 25' 42.27”9. Domniemane wejście do tunelu prowadzącego do schronu pana Bogdańca, wykorzystanego do ukrycia dóbr Kieleckich (Radziwiłowskich)N 54º 16' 17.94” E 19º 25' 50.47”10. Środek „ Labolatorium” z pomiarów – średnica sygnału to ok. 19 mN 54º 16' 24.02” E 19º 25' 53.56”11.Rejon studni do „LabolatoriumN 54º 16' 21.79” E 19º 25' 54.77”Pozdrawiam Google, lepsze byłyby mapy bez liści na drzewach, ale nie jest źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz75 Napisano 3 Grudzień 2011 Share Napisano 3 Grudzień 2011 Miałem sen piękny sen ale się obudziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeluść Napisano 5 Grudzień 2011 Share Napisano 5 Grudzień 2011 To jest to czego szukałem w Pęklewie. Dom twórcy masonerii niemieckiej. Hej!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeluść Napisano 13 Grudzień 2011 Share Napisano 13 Grudzień 2011 Oto sprawca zamieszania.Promienie na Łabędziej Górze rozchodzą się licząc od N w prawo - 9,5º jako pierwszy promień co 22,5º ( razem 16 promieni)Współrzędne środka Kryształu to 54º 16' 15 75” N , 19º25' 55 23” E Pewnym jest, że promienie tworzą odwrócony płaski stożek, lekko pochylony w kierunku północno – wschodnim. Kąt pochylenia jest w miarę do obliczenia biorąc pod uwagę wysokości pomiarowe w stosunku do wirtualnego poziomu drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeluść Napisano 13 Grudzień 2011 Share Napisano 13 Grudzień 2011 Opis punktów1. Miejsce ” ładowania się „ Opiekunki – otwieranie nowych obszarów mózgu2. Miejsce pomiarowe na miedzy na wys, ok 0,8 m. W późniejszym okresie w tym miejscu postawiono domek (2x3m) z łóżkiem dla kol . niemieckich.3. Miejsce w którym zamarzająca woda zawierała informację i zmieniała kolor na różowy.4. Strefa przejścia promienia przez dach. 5. Promień nad garażami znacznie wyżej , brak dostępu z ziemi.6.Środek laboratorium7.Zaślepiony otwór wiertniczy (poszukiwania gazu) 8.Podziemna baza informatyczna „badaczy” co najmniej do 2002 roku9Punkty badawcze „badaczy” co najmniej do 2002 roku- jeden na poddaszu, drugi na teleskopowo wysuwanych w górę urządzeniach pomiarowych ( w nocy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeluść Napisano 13 Grudzień 2011 Share Napisano 13 Grudzień 2011 A tak wyglądała pasja Kolegi . Praktycznie nic już nie pozostało – goła ziemia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeluść Napisano 13 Grudzień 2011 Share Napisano 13 Grudzień 2011 A tak to wygląda w Googlach.W rozszerzeniu promienie znacząco pokrywają się z innymi punktami terenowymi. To oznaczone na żółto ze znakiem ? wydaje się że pracuje już na promieniu, tym bardziej budowla w skarpie budzi poważne zastrzeżenia <jest blisko lub na tunelu> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeluść Napisano 18 Grudzień 2011 Share Napisano 18 Grudzień 2011 NO TO MAMY PROBLEMKiedyś pisałem o słowach agentów rosyjskich , które w odnosiły się do możliwości wybuchu III wojny światowej. Wtedy stwierdzałem,że chodzi o energię i teraz postaram się udowodnić, źe jest to prawdą.Na przedstawionym obok podziale promieni biorąc pod uwagę to,że Promienie na Górze Łabędziej zostały bardzo szczegółowo opracowane i były nad wyraz dostępnym obiektem badań (rozpływ w powietrzu) wykonałem czynność nałożenia tego podziału ma pozostałe 11 kryształów.Kierunki promieni w stopniach licząc od kierunku północnego: 9,5; 32; 54,5; 77; 99,5; 122; 144,5; 167; 189,5;212; 234,5; 257; 279,5; 302 ; 324,5; 347; Wynikiem końcowym jest obraz na zamieszczonym obok rysunku .I tak promienie czerwone w pewnym senie nie mają znaczenia (na razie). Istotą sprawy są promienie FIOLETOWE tzn.:na tych odcinkach pomiędzy kryształami promienie biegną przeciwko sobie. Nie trzeba mieć dużej wyobraźni, aby stwierdzić,że są na kursie kolizyjnym. Kursy kolizyjne kwantów energii. To znaczy, że ktoś kiedyś, nie z naszej cywilizacji dokonał dzieła fuzji kwantów. Oczywiście, ktoś powie: promienie mogą się minąć na tym kursie kolizyjnym !Tak na pewno jest w większości przypadków, ale jest Grall – źródło które opisałem wcześniej ,źródło wiedzy Boskiej. Grall, gdzie czas emisji promieni (czytaj cząstek boskich) trwa z opisu kilkanaście minut. To znaczy, że Wielki Zderzacz Hadronów jest zaledwie planowanym dzieckiem w przyszłości – ostatni jego wielki wynik to jedna „cząsteczka boska” o czasie życia liczonych w nanosekundach.Grall zakwita po przeładowaniu Kryształu Głównego – najbliższy termin to Wigilia.Osobiście sądzę, że ten co ma dojście do kręcenia Kołem Fortuny znów pokecił kołem i przestawił promienie wychodzące z K.G. o 5 stopni.A teraz dalsza część : To Dzwon. Wydaje mi się,że inteligencja poszukiwaczy sama odpowie na pytanie gdzie jest ? ( w rejonie gdzie go sytuowałem )Co do obserwacji Gralla : „byliśmy po drugiej stronie wąwozu i z odległości ok 100 m patrzeliśmy na „kielich” widocnego po drugiej stronie nie chcieliśmy się napromieniować Słowa Kolegi po wypadzie z Niemcem (2003) Do dzieła ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.