willi-s Napisano 30 Sierpień 2006 Autor Napisano 30 Sierpień 2006 Wykopek, w miejscu tym spodziewałem się pozostałości po jeńcach angielskich (chociaż byli tam i inni. Odwrotna strona jest identyczna. Brak jakichkolwiek napisów. Proszę o pomoc w identyfikacji.
willi-s Napisano 30 Sierpień 2006 Autor Napisano 30 Sierpień 2006 Wykopek, w miejscu tym spodziewałem się pozostałości po jeńcach angielskich (chociaż byli tam i inni. Odwrotna strona jest identyczna. Brak jakichkolwiek napisów. Proszę o pomoc w identyfikacji.
paput Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 Witam, ja bym szukał w belgijskich odznaczeniach. Pozdrawiam.
paput Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 Już wiem, jest to belgijski medal morski Maritime Medal" z okresu I wojny światowej.
Pytanie
willi-s
Wykopek, w miejscu tym spodziewałem się pozostałości po jeńcach angielskich (chociaż byli tam i inni. Odwrotna strona jest identyczna. Brak jakichkolwiek napisów. Proszę o pomoc w identyfikacji.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.