greeggor Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Napisano 29 Sierpień 2006 Witam,Potrzebowalbym bardzo pilnie kogos z wykrywaczem metali doprzeszukania kawalka plazy. 28.08.2006 zgubilem obraczke iwykrywacz jest dla mnie jedyna szansa na odnalezienie. Oczywisciezaplace ile trzeba bedzie.Ponizej przedstawiam mój nr tel - mozna dzwonic o kazdej porzednia i nocy- 503 180 923.Bardzo prosze o pomoc i bede wdzieczny za kazda pomoc.Szymon Urbanczyk
greeggor Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Napisano 29 Sierpień 2006 Witam wszystkich grupowiczów, Chciałbym bardzo podziękować koledze o ksywce Raned za odnalezienie mojej obrączki, którą zgubiłem na plaży w Gdyni w poniedziałek 28.08.2006. Jako pierwszy odpowiedział na moje wezwanie o pomoc jakie zamieściłem na łamach tego forum. Umówiliśmy się w najbliższym pasującym mi terminie w miejscu zgubienia i po ok. 10 minutach poszukiwań kolega Raned odnalazł zgubę. Jestem pełen uznania ponieważ moja prośba nie została pominięta i cieszę się, że taki ważny dla mnie przedmiot mam ponownie przy sobie. Jeszcze raz szczerze dziękuję i życzę powodzeniaSzymon Urbańczyk
woytas Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 Ciesze sie, ze koledze sie udalo.Ja sam ostatnio poszukiwalem pierscionka na plazy ale go nie znalazlem- osoba ktora go zgubila nie byla pewna, ze jest napewno na plazyJeszcze raz gratuluje i ciesze sie, ze na naszych grupowiczach mozna polegac
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.