Skocz do zawartości

Zlot

LSD

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Szanowni koledzy.
Czy to zmowa milczenia? Czy nikt nie wybiera się na zlot do Dąbrowy Górniczej. Zostały dwa tygodnie, a na forum cisza! Może ktoś wie coś na ten temat? Czy zlot jest pod patronatem Odkrywcy? Kto będzie?
Osoby, które się wybierają na zlot niech coś napiszą. My jedziemy w komplecie - LSD Szczecin.
Napisano
Witam

Zlot, jak wszystkie tegoroczne imprezy, nie jest pod patronatem O. Jednakze gazeta zapowiedziala swoj udzial.
Patronem zlotu, jak wszystkich tegorocznych, jest Magazyn Podróże. Mam nadzieje, ze zlot okaze sie fajna impreza i osoby, ktore poswieca swoj cenny czas na przyjazd bede z niego zadowolone :).

Osoby zainteresowane informacjami proszone sa o zapoznanie sie ze strona zlotowa:
www.poszukiwania.pl/dabrowa_2003

pozdrawiam

kruku
kruku@poszukiwania.pl
GG566056
Napisano
Witam ponownie. Mam nadzieję, że bark odewu nie oznacza, że nikt na zlot nie przyjedzie. My jedziemy, całą grupą - 5-8 osób, zachaczamy o MRU, sowie itp. Jeżeli ktoś ze Szczecina i okolic chce się przyłączyć, zapraszamy (mail lub 601 180 677)
Pozdrawiam wszystkich Agent Mi.
Napisano
Ostatni tydzien przed zlotem. Wiecej konkretow i szczegolow:
1. piatek - osoby przyjezdzajace bez rezerwacji proszone sa o kierowanie sie na osrodek Catamaran !!. Na osrodku znajdziecie rejestracje zlotu. Osoby tam przebywajace skieruja Was w odpowiednim kierunku noclegowym.
Proponuje noclegi na osrodku Atol z uwagi na: niskie ceny (nie ma luksusu ale zlotowicze powinni sie juz przyzwyczaic :) ) oraz na fakt planowanego na nim ogniska. Dodatkowo dla osob ktore lubia nurkowac bedzie mozliwosc zwiedzenia zatopionego kutra. Wlasciciel osrodka rowniez jest zapalonym poszukiwaczem wiec pewnie bedzie o czym z nim rozmawiac :).

2. sobota - rano jedziemy na zamek w Bedzinie. Nastepnie udajemy sie na Pustynie Bledowska. Tam odbeda sie poszukiwania, zabawy, konkursy itp. POwrot popoludniu na obiadek i do osrodkow. Wieczorem ognisko :) i rozmowy do bialego rana.

3. niedziela. Obszar Warowny Slask do ok godz. 14. Potem rozstanie i do wiosennego zlotu :).

Koszty.
Staramy sie zalatwic dofinansowanie z roznych firm i urzedow. Co z tego wyjdzie jeszcze do konca niewiadomo. Na dzien dzisiejszy koszt uczestnictwa wynosi 20 zl.

W przypadku wynajecia autokaru bedzie on nam sluzyl w sobote do przemieszczania sie po miejscach, ktore sa zaplanowane do obejrzenia. W przeciwnym wypadku, jak za dobrych dawnych czasow, uczestnicy beda poruszali sie wlasnymi pojazdami. W niedziele na 100% wyjazd na OWS bedzie odbywal sie pojazdami wlasnymi.

Kazdy uczestnik zlotu otrzyma odpowiednia plakietke oraz identyfikator. Beda one wymagane od zlotowiczow podczas wyjazdow, a takze na terenie osrodkow jako elementy sluzace do identyfikacji :).

Tak wiec oczekujemy na Was z utesknieniem.

Pozdrawiam serdecznie

kruku
GG 566056
kruku@poszukiwania.pl

strona zlotowa
www.poszukiwania.pl/dabrowa_2003
Napisano
Rozbawiłeś mnie Kruku okrutnie!

...gazeta zapowiedziała swój udział...
Może po to aby się wytłumaczyć dlaczego ma centralnie
gdzieś najstarszą imprezę poszukiwaczy w naszym kraju poszukiwaczy i nie raczyła wydrukować info o zlocie jak to drzewiej bywało!
A ludzie dzwonią przerażeni że zlotu nie będzie w tym roku...

Zostawię to bez komentarza bo bluzgi jakie mi się cisną na usta nie przystoją nawet w tym miejscu...

Grzegorz Franczyk Landminer"
/współorganizator zlotu/

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie