Skocz do zawartości

Radzymin, Wołomin,Marki, Kobyłka

Wampir

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jeden watek mi zablokowali, to musze załozyc nowy.Czy w watkuPoszukiwacze z Radzymina odezwijcie sie" było cos co szkodziło by dobremu imieniu adminstratora badz jego użytkowników- Nie. To nie wiem jaki problem. No ale dobra kontynułujemy dalej zaczete wczesniej dywagacje.Osoby znajace cała sprawe nie wymagaja ponownego instruktarzu, a dla nowych uczestników doradzam przeczytanie starego watku.
Pozdrawiam
Napisano
Witam.Tak trzymaj,w tamtych okolicach jest większy syf niż w na wysypisku smieci.Lasy są całe [...].Służby nic nie interweniują.Wracając do wątku to jakie łuski wyciągnołeś?Podobno wychodz a tam tylko od pepeszy i mośka.Nie mam jeszcze dobrych miejscówek.Chodzę tylko na pałę,ponieważ nie mam czasy na czytanie fachowej literatury.z tego co slyszałem najlepiej jest szukać bliżej okolic Radzymina.Szukałeś w okolicach Starego Rynku.Mieszkali tam Żydzi.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora admin 22:26 25-08-2006
Napisano
Wampir napisał prywatnie do moderatora:

Cos ci sie pojebało c..lu Odblokuj mój wątek. Jak tobie brakuje inteligencji to nie karz innych za to.!!!"

Ktoś ma jeszcze pytania dlaczego został zbanowany a każdy jego post od teraz na tym forum będzie usuwany nawet jeżeli będzie na temat???
Napisano
Kolego dziwny jesteś! A moze nie mialeś zabawek? Przed chwilą przeczytałem w innym wątku ze Sędzia to zbanowany Wampir
Weź sie lepiej kolego za pchanie karuzeli, i nie rób zamieszania na forum.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie