profos Napisano 24 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2006 Czy w ten piątek lub sobotę jedzie ktoś z Opola na giełdę staroci do Wrocka? Jeżeli tak to chętnie się zabiorę, oczywiście złożę się na benzynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Ja jutro rano jadę, ale ruszam z Prudnika. Jade ze znajomymi:) ale mam swoje auto, hmm tylko dużo pali, z Prudnika do wrocka tam i powrót 80zł, a jakbyś chciał to przez opole drogo by było, wsiadaj w pociąg i dojedz taniej, nie jest daleko z dworca pkp do giełdy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wampir Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Vojtaz2 umiesz czytac on nie pisał czy ktos z Prudnika jedzie tylko z Opola. Nie zabieraj głosu jak masz pisac takie pierdoły.POzdrowienia z Radzymina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 ha ha wampir dostął czerwona kartkę, nie podoba mu się moje dobre serce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 dzięki, vojtaz2 :) Może jednak pojadę autkiem, ale wychodzi drożej. Właściwie nie wiem czy jest sens jechać, w Opolu poda deszcz, we Wrocku chyba jest podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Jutro ma nie padać, ja jadę, po handluje złom:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 Może coś od Ciebie odkupię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 I nic nie odkupiłeś:0 fajna była pogoda i troche lidzi, a to cos co było komora zamkowa, kupił niemiec który się znał na tym, było to z Flaka!! Więc coś już mam wiedzy w głowie:):)ale już nie mam fanta:) a po co mi to by było? z drugiej strony przyda się złotówka na rozwój swojej osobowości:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2006 Teraz pewnie żałujesz, że tamte fanty poszły do huty zamiast na giełdę :)A te dwa Twoje czarnoprochowce są super, tylko cena zbyt wygórowana. Poczekam aż skończy Ci się kasa za komorę z flaka, wtedy zmiękniesz :)Napstrykałem trochę fotek fantów z giełdy, zastanawiam się, czy tu ich nie zamieścić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 Profos ,smialo dawaj kilka fotek ,sam jestem ciekaw co tam moe byc we Wrocku ,na gieldzie staroci ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 Celty SS podobno chadzają tam po 1800-1900 zetów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2006 być może, acer, ale dzisiaj nie widziałem ani jednej.Zamieszczę foty, mam nadzieję, że właściciele fantów nie będą mieli mi tego za złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2006 na pierwszym planie fińskie suomi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2006 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2006 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 Jakieś fajne bagnety ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2006 vojtaz2,a Ty taką osłonę lufy z MG oddałeś na złom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2006 Katiuszka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2006 kupę fajnych fanciorów, tylko trzeba mieć kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2006 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2006 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2006 acer, bagnetów zatrzęsienie, ale drogie. A to co za giwerka? Jak ktoś wie to proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.