Skocz do zawartości

giełda staroci-Wrocław

profos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy w ten piątek lub sobotę jedzie ktoś z Opola na giełdę staroci do Wrocka? Jeżeli tak to chętnie się zabiorę, oczywiście złożę się na benzynkę.
Napisano
Ja jutro rano jadę, ale ruszam z Prudnika. Jade ze znajomymi:) ale mam swoje auto, hmm tylko dużo pali, z Prudnika do wrocka tam i powrót 80zł, a jakbyś chciał to przez opole drogo by było, wsiadaj w pociąg i dojedz taniej, nie jest daleko z dworca pkp do giełdy.Pozdrawiam
Napisano
Vojtaz2 umiesz czytac on nie pisał czy ktos z Prudnika jedzie tylko z Opola. Nie zabieraj głosu jak masz pisac takie pierdoły.
POzdrowienia z Radzymina
Napisano
dzięki, vojtaz2 :) Może jednak pojadę autkiem, ale wychodzi drożej. Właściwie nie wiem czy jest sens jechać, w Opolu poda deszcz, we Wrocku chyba jest podobnie.
Napisano
I nic nie odkupiłeś:0 fajna była pogoda i troche lidzi, a to cos co było komora zamkowa, kupił niemiec który się znał na tym, było to z Flaka!! Więc coś już mam wiedzy w głowie:):)ale już nie mam fanta:) a po co mi to by było? z drugiej strony przyda się złotówka na rozwój swojej osobowości:)
Napisano
Teraz pewnie żałujesz, że tamte fanty poszły do huty zamiast na giełdę :)
A te dwa Twoje czarnoprochowce są super, tylko cena zbyt wygórowana. Poczekam aż skończy Ci się kasa za komorę z flaka, wtedy zmiękniesz :)
Napstrykałem trochę fotek fantów z giełdy, zastanawiam się, czy tu ich nie zamieścić...
Napisano
być może, acer, ale dzisiaj nie widziałem ani jednej.
Zamieszczę foty, mam nadzieję, że właściciele fantów nie będą mieli mi tego za złe.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie