Wampir Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2006 Szukam kompana do poszukiwan. Chetnych prosze o kontakt. bodzio.2005@wp.pl lub pod ten numer 660561694. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wampir Napisano 24 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2006 Widze ze same dupy wołowe jak narazie sa tutaj. To u mnie jest wieksza kultóra jesli ktos wychodzi z taka odezwa do eksploatorów. Ale to tylko u mnie! Darz gruntWsadzcie sobie wasze fanty w dupe.- Tylko bardzo głeboko, bo moze i z tamtad ktos moze je wam wyciagnac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 No dobra ja jestem z Bródna.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 ostro kolego pojechałeś dobrze że narazie pik tego nie widzi:) bo byś dostał gratis coś kolorowego:) hehepozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wampir Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 Czesc panie ponad firer".Pik pewnie kopie i jest bardzo zajety.No cóż zrobic , ze nie ma dla mnie czasu.hehe Co powiesz mi ciekawego o swoim regionie. Moze jakies rady, propozycje dla poszukiwacz z opolskiego. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wampir Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 Pozdrowienia dla Bródna.Darek masz juz jakies ciekawe fanty z tych okolic? Bo ja mam juz kilka medali, krzyz walecznych, chełm,i to co zawsze czyli łuski.Ale to sa fanty z poprzednich wakacji. Teraz jeszcze nic nie znalazłem.Byłem wczoraj na Beniaminowie, ale tam to kurwy i szczura brakuje.-Co za syf tam sie wala.Wasze lasy przypominaja wysypiska smieci. Darz grunt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
admin Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Za całokształt, podejście do innych użytkowników i samego forum na starcie. W tym wypadku odszedłem od zasady stopniowania ostrzeżeń. Na takie zachowania nie ma miejsca na forum. Post został zmieniony ostatnio przez moderatora admin 11:28 25-08-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.