Skocz do zawartości

Poszukiwacze z Radzymina lub okolic odezwijcie sie.

Wampir

Rekomendowane odpowiedzi

Widze ze same dupy wołowe jak narazie sa tutaj. To u mnie jest wieksza kultóra jesli ktos wychodzi z taka odezwa do eksploatorów. Ale to tylko u mnie!
Darz grunt
Wsadzcie sobie wasze fanty w dupe.- Tylko bardzo głeboko, bo moze i z tamtad ktos moze je wam wyciagnac.

Czesc panie ponad firer".Pik pewnie kopie i jest bardzo zajety.No cóż zrobic , ze nie ma dla mnie czasu.hehe
Co powiesz mi ciekawego o swoim regionie. Moze jakies rady, propozycje dla poszukiwacz z opolskiego.
Pozdrowienia

Pozdrowienia dla Bródna.Darek masz juz jakies ciekawe fanty z tych okolic? Bo ja mam juz kilka medali, krzyz walecznych, chełm,i to co zawsze czyli łuski.Ale to sa fanty z poprzednich wakacji. Teraz jeszcze nic nie znalazłem.Byłem wczoraj na Beniaminowie, ale tam to kurwy i szczura brakuje.-Co za syf tam sie wala.Wasze lasy przypominaja wysypiska smieci.
Darz grunt

Za całokształt, podejście do innych użytkowników i samego forum na starcie. W tym wypadku odszedłem od zasady stopniowania ostrzeżeń. Na takie zachowania nie ma miejsca na forum.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora admin 11:28 25-08-2006

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie