roizab Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2006 Mam prośbę chodzi o bagnety austriackie, a właściwie o mocowanie okładek które są nitowane.Czy istnieje sposób na ich roznitownie i puźniejsze zanitowanie, chodzi mi o wymianę okładek mam bagnet w niezłym stanie gdzie okładki praktycznie przestały istnieć oraz drugi identyczny który jest tylko złomem ale okładki są OK i chciałem je przełożyć do pierwszego. Czy wogóle taka operacja jest możliwa, w miarę możliwości chciałbym wykorzystać do zanitowania okładek oryginalne nity z epoki.Rety ale się rozpisałem, mam nadzieję że jest to czytelne.Proszę o wskazówki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Myślę, że trzeba by rozwiercić bolce i one niestety będą nieryginalne. Podkładki oryginalne pewnie by się zachowały, jak będziesz ostrożnie wiercił.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roizab Napisano 24 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2006 Szkoda myślałem że można to jakoś wybić lub rozebrać bez niszczeniaw każdym razie dzięki zapomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 To są zakuwane nity, no i innych pomysłów nie mam. Może nie przekładać lepiej.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roizab Napisano 24 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2006 Tak też zrobię, bez okładek i tak jest okDzięki Boruta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.