fanatyk6 Napisano 21 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2006 Witam,proszę o przesłanie skanów dodatku do Rz-plitej hwała oręża Polskiego - wyprawa na Kijów. Dziekuję z góry.Pozdrawiam,Fanatyk6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 21 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2006 Mój adres fanatyk66@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Masz już ten skan? Mogę Ci przesłać dobrze zrobione fotki wszystkich stron, niestety skanera nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike110 Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Profos, możesz podesłac takze i dla mnie?110mike@wp.plDzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 ok, foty porobię jutro bo tego dodatku nie mam przy sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.