ubenfurer Napisano 17 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2006 Witam .Panowie jak w temacie.Proszę was o wymiary i dokładne zdjęcia 5 cm leichte Granatwerfer 36 .pozdrawiamuben Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Prosze bardzo:)http://www.niewypaly.poszukiwania.pl/index.php?k=niem50mmmozdzierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 18 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2006 dzięki , ale skupmy się bardziej nie na pocisku lecz na wyrzutni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 to je to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 18 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2006 je to samo :) a czemu inaczej wygląda??Pewnie to starszy model ??czy ta starsza wersja moździeża używana była w 39 roku??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 ten z fotki ktora zamiescilem jest chyba nowszym modelem[?]nie wiem nie jestem znawca, i takze nie mam pojecia czy owy mozdziez byl uzywany w 39:(pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Pawle ,co z toba ,toz to po angielsku ,a nie niemiecku :D W tekscie nie wspomniano czy byly w uzyciu w 39 roku . Egzemplarz wpadl w lapy amerykan w 45 roku i zostal zdezaktywowany potem ,wiercona lufa itp itdpzdr tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 wiem pomyliłem się ale już wiem co tam jest napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 http://www.germanmilitaria.com/Heer/photos/H47554.htmltłumaczenie tej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.