matiin Napisano 15 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2006 witam,dzisiaj po powrocie z trójmiejskich lasów wyciągnąłem sobie z ciała 6 sztuk kleszczy!!! Czym się zabezpieczacie i jak przed tym cholerstwem? ja używam off ale chyba nie zdaje egzaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 Jest las to i muszą być kleszcze - dobre zabezpieczenie się to porządne spryskanie nie tylko ciała ale i ubrania, a po powrocie do domu pełna kontrola swoich zwłok :) - pachy, głowa/włosy, pachwiny....- Ujawnionego usunąć, nie pensetą ale cieniutką pętelką z żyłki [przy skórze, za ryjka] i obkręcając wyciągnąć - są takie lassa do wyciągania Trix, bardzo dobre, są pompki do odsysania wydzieliny kleszcza, można bańką, zasmarować spirytusem, kwasem bornym i można przezyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 Zdziwił mnie post Kolegi matiin.Od dwóch lat używam specyfików na kleszcze i ani jednego.Wcześniej gdy chodziłem że tak sie wyraże a sucho" ok.15 wpiętych w sezonie.PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=297116#297116 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 polecam odziez pchemiczna ,a zwlaszcza plaszczyk OP1 ,obowiazkowo z maska !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 Dobry żart :) op + słonik" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 Witam!Piku, a jest jakieś OP1 w wersji dla palących? :-)Ja używam Bros'a. Przed kopaniem 2 piwka, % parują, kleszcz nie siada. A najlepszym sposobem na uniknięcie kleszcza (omówiliśmy to dokłądnie z Pikiem jakiś czas temu): posadzić d...ę w fotelu, wklepać allegro.pl i kopiemy co chcemy. Wyczyszczone, bezpieczne... Żyć nie umierać. :-)Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 Tak, ekstra kopanie, sygnały zarombiste,ekstra stany, jednak tuż po takim wyjęciu fanta jakoś portfel się kurczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 :-)Acer, nie bierz do serca, to tylko była mały żarcik sceniczny... hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 :\\ tiaaa ,Łukasz mały zarcik ,ale cos w tym jednak jest ,ostatnio jedyne zrodlo nowych fantow do kolekcji :\\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.