desmo_sm Napisano 14 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2006 Witam czy możecie się pochwalić swoimi trafieniami z tych okolic?Podobno że wszystko juz przekopane, wierzyć mi się nie chce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 nigdy do konca nie jest przekopane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desmo_sm Napisano 14 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2006 wiesz ale jak ktoś sie pochwali fajnymi trafieniami z twojej okolicy to wzrasta morale i zapał do kopania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 Witam.Gdzie dokładnie mieszkasz.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desmo_sm Napisano 15 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2006 Witaj mieszkam w Wołominie.Czasem się wybieram w okolice Radzymina lub Słupna ale jakby temat mi się kończy :) Słyszałem że ktoś jeździ na pancerne tematy koło Radzymina ale gdzie dokładnie to nie wiem. Niedługo będę miał mapy to może znajdę to miejsce .pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 Cały teren na wschód od Wa-wy, jest wart uwagi.Na niby przekopanym terenie można trafic ciekawe rzeczy po tych którzy je omineli.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek999991 Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Witam.Mam działkę w okolicach Radzymina,dokladnie w Rudzie za Rejentówką.Szukałem parę razy w tamtych okolicach i się zawiodłem.Z tego co znalazłem:2kg łusek i naboi do pepeszy,5kg stalowych łusek do mosina,kilka łusek od mg,lebela i mosina z1917,parę kopiejek,dwa magazynki w dobrym stanie do mg i kupę stalowych odłamków.Mam pytanie znalazlem w lesie(okolice Borków)płytę żelbetonową na głębokości około 40cm.o powierzchni 18m2.Wykrywacz w tamtym miejscu glupieje.Co to może być?Dzisiaj jadę sprawdzić grubość tego betonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desmo_sm Napisano 18 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2006 Bo napewno w tej plycie jest sporo żelastwa i dlatego tak wykrywacz głupieje.A chodziłeś może trochę koło słupna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1AIR1 Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 Z okolic Radzymina...Niestety okoliczne lasy są coraz częściej demolowane przez debili którzy kopią doły a potem nie chce im się ich zasypywać.Teren jest nie tyle przekopany-bo nie ma terenów PRZEKOPANYCH.Teren jest niestety mocno spalony" ze względu na zachowanie pseudoposzukiwaczy"Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1AIR1 Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 I kolejne zdjęcie...życzę owocnych poszukiwań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek999991 Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Wtam.Nie szukałem w okolicach Słupna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desmo_sm Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2006 tutaj załaczam link do mojego posta z ogniwem gąsienicy od woroszyłowca, znalazłem to w okolicach kraszewa koło radzymina.http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=273261#273743 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desmo_sm Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2006 1AIR1 fajne gratuluję znależiska, możesz przytoczyć co to za odznaki?dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1AIR1 Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 WitamKorpusówka Szkoły Podchorążych oraz wieniec z czapki prawdopodobnie Wehrmacht.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Ja podobnie jak matek nachodziłem sie po lasach wokół Radzymina i nic specjalnego nie znalazłem.Ale ślady po innych poprzednikach sa bardzo widoczne.Ciekawe czy oni mieli większe szczescie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.