Skocz do zawartości

okolice Radzymina(mazowieckie)

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj mieszkam w Wołominie.Czasem się wybieram w okolice Radzymina lub Słupna ale jakby temat mi się kończy :) Słyszałem że ktoś jeździ na pancerne tematy koło Radzymina ale gdzie dokładnie to nie wiem. Niedługo będę miał mapy to może znajdę to miejsce .
pozdrawiam

Witam.Mam działkę w okolicach Radzymina,dokladnie w Rudzie za Rejentówką.Szukałem parę razy w tamtych okolicach i się zawiodłem.Z tego co znalazłem:2kg łusek i naboi do pepeszy,5kg stalowych łusek do mosina,kilka łusek od mg,lebela i mosina z1917,parę kopiejek,dwa magazynki w dobrym stanie do mg i kupę stalowych odłamków.
Mam pytanie znalazlem w lesie(okolice Borków)płytę żelbetonową na głębokości około 40cm.o powierzchni 18m2.Wykrywacz w tamtym miejscu glupieje.Co to może być?Dzisiaj jadę sprawdzić grubość tego betonu.

Z okolic Radzymina...
Niestety okoliczne lasy są coraz częściej demolowane przez debili którzy kopią doły a potem nie chce im się ich zasypywać.
Teren jest nie tyle przekopany-bo nie ma terenów PRZEKOPANYCH.Teren jest niestety mocno spalony" ze względu na zachowanie pseudoposzukiwaczy"
Pzdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie