and_andrzej Napisano 12 Sierpień 2006 Autor Napisano 12 Sierpień 2006 http://www.allegro.pl/item120734781_i_pojemnik_tasma_amunicyjna.htmldzisiaj wyskoczyło mi z ziemi coś takiego samego... troche zalatuje mi to LWP bo na tym terenie stacjonowało od 45 do 90 nasze dzielne wojsko .jak myślicie od czego ta tasiemka ? z lekkim luzem wchodzą łuski od mausa.
and_andrzej Napisano 12 Sierpień 2006 Autor Napisano 12 Sierpień 2006 aaa.. ta oferta na allegro nie jest moja - tylko służy mi jako przykład.... zeby nie było ze krypotoreklama itd...:)
and_andrzej Napisano 12 Sierpień 2006 Autor Napisano 12 Sierpień 2006 dzieki Fidor. coś mi to zalatywało czymś takim..
vigraszek Napisano 12 Sierpień 2006 Napisano 12 Sierpień 2006 do PK OK :)ale niekoniecznie powojenna, a to goriunow SG 43 strzelał z takiej no i poczciwy maxio z przerobionym donośnikiem teżpozdrawiam
Pytanie
and_andrzej
dzisiaj wyskoczyło mi z ziemi coś takiego samego... troche zalatuje mi to LWP bo na tym terenie stacjonowało od 45 do 90 nasze dzielne wojsko .
jak myślicie od czego ta tasiemka ? z lekkim luzem wchodzą łuski od mausa.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.