mareks Napisano 12 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2006 A propo co to za karabin maszynowy ??http://www.kurier.lublin.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=28943 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 Wydaje mi się, że od góry 2, 4 i 5 to jakieś samoróbki. Nigdzie indziej takich giwer nie widziałem. Giwerka 4 od góry to chyba wiatrówka albo łamany samopał małego kalibru. Szkoda tylko tego szmeiserka, pewno pójdzie do huty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 Do huty? Nie Nie... Pewnie teraz będzie wisiał na ścianie u jednego z policjantów w domu.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 eee... a gdzie Ty tam widzisz jakiś karabin maszynowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 pistolet maszynowy mp40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 jest tam MP40. Oglądałem na TV relecje z domu tego gościa. Pokazywali magazynki od schmeissera z ostrą amo.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 W Dzienniku Lubelskim dodano,że chodził z wykrywaczem po lasach. :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 I przez swoją głupotę wpadł. Alkohol jest dla ludzi a nie dla świrów. Kiedyś czytałem o podobnym przypadku. Facet jechał na rowerze po pijaku. Zatrzymał go patrol policji. Jak to się stało, że przeszukali mu kieszenie to tego nie wiem. Ale miał przy sobie jakąś amunicję więc zrobili mu nalot na chatę. A w chacie prawdziwy arsenał: karabiny, pistolety, rewolwery, ammo... Znaleźli też jakieś samoróbki: pistolet i pistolet maszynowy. A wpadł przez własną głupotę.Morał: nie nosić przy sobie żadnych fantów z wykopków, w szczególności po pijaku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Szkoda tego empika, na wykopka to nie wygladął....Kawał durnia jednego......Zbierasz militaria i antyki - NIE PIJ !!!Piłeś - siedź w domu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek69 Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 nie piłeś?to się napij!!!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
langfuhr Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 a ja k... piles w lesie, to kapsli na ziemi nie zostawiaj, ile to sie z nimi nameczyc trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.