klamerka Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Napisano 10 Sierpień 2006 witam wszystkich :czy ktos dysponuje dokladnymi zdjeciami badz rysunkami ale wraz z wymiarami amunicji do czolgow rosyjskich i niemieckich , wiem juz slysze skorzystaj z wyszukiwarki i tu was zdziwie szukalem ,jest kilka zdjec ale niestety bez wymiarow. z gory dziekuje
morus Napisano 10 Sierpień 2006 Napisano 10 Sierpień 2006 aha na zdjeciu naboje w szeregu, podpisane od lewej na stronie wczesniej głównej pod linkiemwymiary podane I cyfra kaliber w mmII wysokość łuskiszczeże mówiąc lepszych wymiarów nie znalazłem, też szukałempozdr. morus
morus Napisano 10 Sierpień 2006 Napisano 10 Sierpień 2006 oj znalazłem wreszcie coś super:http://www.niewypaly.poszukiwania.pl/forum/viewtopic.php?t=687
klamerka Napisano 15 Sierpień 2006 Autor Napisano 15 Sierpień 2006 witam . morus jestes wielki serdeczne dzieki
Grzechotnik Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 Cholercia, a ja żyłem w słodkim przeświadczeniu, że niemcy to nie byli idioci i poza długością lufy działa PZIV i Pantery były takie same, i podobnie działa Tygrysów. Naprawdę nie dziwi mnie, że przegrali wojnę tak mieszając, dziwi mnie, że dopiero tak późno, dla kwatermistrzostwa to musiał być horror załatwić zaopatrzenie w amunicję choćby dywizji.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.