d007 Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d007 Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d007 Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Autentyczna cieszyńska taksówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gefreiter Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 WitamProśba , kto ma te fotki w dobrej jakości na CD ?????? Zapłace ale chce je kurde mieć , co by nie było to w końcu biegałem tam znowu jako strzelec górski :))))Proszę o info na e-mailmarcin.militaria@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler p Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Trochę zdjęć tutaj:http://wrzesien39.skawsoft.com.pl/forum/viewtopic.php?p=8914#8914 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sherman Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Nie no dla mnie bomba! :D Ciesze sie że mogłem pomagać w przygotowaniach III Pikniku Militarnego i że sie nam udało :) Szkoda tylko że w dodge'u poszła 2 razy opona w tym samym miejscu (sabotaż ??? :D:D ;p). Pozdrawiam wszystkich uczestników Pikniku no i oczywiście Krzysztofa Neściora, on mnie w to wszystko wkręcił 3 lata temu :D:D !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART25 Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Jak przewidywałem po poprzednich piknikach,tegoroczny w niczym nie odbiegał w przygotowaniu i prowadzeniu podobnym imprezą w kraju.Kolega Krzysiek stawał na głowie aby wszystko grało a mała kasa to nie przeszkoda,zapał i bezinteresowność w pomocy daje sukces.Sam stawiłem się na wezwanie a za rok też przyjade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
art1 Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 Witam !!!Tak jak Koledzy Organizatorzy w poprzednich wypowiedziach: WIELKIE dzieki dla wszystkich, ktorzy pomagali, dodawali sil i konstruktywnie krytykowali nasze poczynania :)Do zobaczenia za rok.art1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sherman Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 kieszcze kilka fotek, pare dni po zakończeniu pikniku. Musieliśmy posprzątać po sobie :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sherman Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sherman Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folkersam Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 ma ktoś kontakt z posiadaczem Gaza na wodzisławskich blachach /SWD/ widocznym na jednym z ostatnich zdjęć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.