Gefreiter Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 WitamProśba , kto ma te fotki w dobrej jakości na CD ?????? Zapłace ale chce je kurde mieć , co by nie było to w końcu biegałem tam znowu jako strzelec górski :))))Proszę o info na e-mailmarcin.militaria@interia.pl
kiler p Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 Trochę zdjęć tutaj:http://wrzesien39.skawsoft.com.pl/forum/viewtopic.php?p=8914#8914
sherman Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 Nie no dla mnie bomba! :D Ciesze sie że mogłem pomagać w przygotowaniach III Pikniku Militarnego i że sie nam udało :) Szkoda tylko że w dodge'u poszła 2 razy opona w tym samym miejscu (sabotaż ??? :D:D ;p). Pozdrawiam wszystkich uczestników Pikniku no i oczywiście Krzysztofa Neściora, on mnie w to wszystko wkręcił 3 lata temu :D:D !!!
BART25 Napisano 8 Wrzesień 2006 Napisano 8 Wrzesień 2006 Jak przewidywałem po poprzednich piknikach,tegoroczny w niczym nie odbiegał w przygotowaniu i prowadzeniu podobnym imprezą w kraju.Kolega Krzysiek stawał na głowie aby wszystko grało a mała kasa to nie przeszkoda,zapał i bezinteresowność w pomocy daje sukces.Sam stawiłem się na wezwanie a za rok też przyjade.
art1 Napisano 12 Wrzesień 2006 Napisano 12 Wrzesień 2006 Witam !!!Tak jak Koledzy Organizatorzy w poprzednich wypowiedziach: WIELKIE dzieki dla wszystkich, ktorzy pomagali, dodawali sil i konstruktywnie krytykowali nasze poczynania :)Do zobaczenia za rok.art1
sherman Napisano 22 Wrzesień 2006 Napisano 22 Wrzesień 2006 kieszcze kilka fotek, pare dni po zakończeniu pikniku. Musieliśmy posprzątać po sobie :p
Folkersam Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 ma ktoś kontakt z posiadaczem Gaza na wodzisławskich blachach /SWD/ widocznym na jednym z ostatnich zdjęć?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.