KURT2005 Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2006 Witam ,czy ktos szukał moze w miejscach kompielisk(nie nad morzem).Ciekawi mnie jaki efekt jest takich poszukiwan wiem ze napewno militarki i starych monet niebedzie.Czy warto szwedac sie po takich miejscach z wykrywką?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Ja się szwendałem" ale efektem było napotkanie samochodów z zaparowanymi szybami" :] i śmietnisk po wycieczkowiczach". Dlatego w takich miejscach nie ma mnie z wykrywaczem a jest Straż Leśna z bloczkiem mandatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KURT2005 Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2006 Wybieram sie na mazury i myslałem poszukac tam po plażach nad jeziorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ponury Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Generalnie to można uzbierać trochę bilonu na piwo ale podobno np.na nadwiślańskich plażach w obrębie miasta naszego stołecznego sporo monet z międzywojnia się trafia.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KURT2005 Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2006 To kiedy jedziemy moze tam bedzie lepiej jak na naszym dzisiejszym wypadzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ponury Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Ja za monetkami z tego okresu akurat nie przepadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 witamDosyc niedawno z czystej ciekawosci przeszedlem sie po malutkiej plazy dzikiego kapieliska nad Radomka. Efekt 15 minut: paredziesiat groszy i dwa resoraki Hot Wheels" w niezlym stanie, gotowe do jazdy ;). Myslalem tez, aby odiwedzac miejsca uczeszczane przez wedkarzy....pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.