blaszak Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Napisano 7 Sierpień 2006 Na dzisiejszych wykopkach trafiłem takie ogniwo,wygląda jak ogniwo od gąsiennicy lecz na pewno nie od czołgowej ze względu na rozmiary.Może ktoś będzie mógł pomóc w identyfikacji??Pzdr!!
blaszak Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Napisano 7 Sierpień 2006 Też o tym myślałem bo ogniwo raczej nieduże,ale jak to sprawdzić??Ma ktoś może fotki gąsiennic albo ogniwa do kettenkrada?
blaszak Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Napisano 7 Sierpień 2006 Dzięki za link,ale to niestety nie kettenkrad:((Może ktoś ma jakieś inne propozycje???
Darek419 Napisano 7 Sierpień 2006 Napisano 7 Sierpień 2006 Ale to chyba nie jest ogniwo gąsiennicy.Zwróć uwagę na te wypusty z dwoma otworami po bokach.pozdro.
blaszak Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Napisano 7 Sierpień 2006 Hm......Ciężko stwierdzić,mogą to być otwory do przymocowania nakładek???Zobacz na pierwszym zdjęciu zagięte mocowania które pasują do drugiego końca ogniwa.Może to element czegoś dłuższego?
blaszak Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Napisano 7 Sierpień 2006 Na dzisiejszych wykopkach trafiłem takie ogniwo,wygląda jak ogniwo od gąsiennicy lecz na pewno nie od czołgowej ze względu na rozmiary.Może ktoś będzie mógł pomóc w identyfikacji??Pzdr!!
Pytanie
blaszak
Na dzisiejszych wykopkach trafiłem takie ogniwo,wygląda jak ogniwo od gąsiennicy lecz na pewno nie od czołgowej ze względu na rozmiary.
Może ktoś będzie mógł pomóc w identyfikacji??
Pzdr!!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.