piotrek_k Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Napisano 7 Sierpień 2006 Woliński PN, leży sobie w wodzie jakieś 3 kilometry od najbliższej plaży gdzie ludzie są. Leży w wodzie przy klifie. Ktoś ma jakiś pomysł??pozdrawiam
KacperW. Napisano 14 Sierpień 2006 Napisano 14 Sierpień 2006 czy na zdjęciu 2 dalej w wodzie też coś leży?
rafael31 Napisano 14 Sierpień 2006 Napisano 14 Sierpień 2006 Jak na ME ma zbyt spiczasty dziub, ale expertem nie jestem,moze więcej fotek?
piotrek_k Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Napisano 7 Sierpień 2006 Woliński PN, leży sobie w wodzie jakieś 3 kilometry od najbliższej plaży gdzie ludzie są. Leży w wodzie przy klifie. Ktoś ma jakiś pomysł??pozdrawiam
piotrek_k Napisano 15 Sierpień 2006 Autor Napisano 15 Sierpień 2006 Na drugim zdjęciu jest to samo tylko że z innej perspektywy:) A więcej fotek nie da rady niestety:/ jak ktoś chce to sprawdzić to może na to trafić na czerwonym szlaku z Międzyzdrojów do Międzywodzia (ale bliżej Międzyzdrojów) leży w wodzie w pobliżu wielkiego radaru:)pozdrawiam
piotrek_k Napisano 9 Sierpień 2006 Autor Napisano 9 Sierpień 2006 Nikt nie ma pomysłu z niczym to wam sie nie kojarzy nikt nie chciałby tego sprawdzić może podpowiedziałoby to że to coś (czymkolwiek to jest) leży nie daleko wielkiej wieży radarowej koło Międzyzdrojów:) Więc...
KacperW. Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 Widzę, że to samo, ale pytałem o to co widac w dalszej perspektywie parę metrów dalej- kamień, czy coś innego?
B-z-y-k Napisano 9 Sierpień 2006 Napisano 9 Sierpień 2006 Mi to się tak kojarzy ,ale pewnie się mylę... (ME 263)
piotrek_k Napisano 16 Sierpień 2006 Autor Napisano 16 Sierpień 2006 Przepraszam źle pojąłem na drugim zdjęciu jest głaż piastowski (tak to sie chyba nazywa). :)
Łazior Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 samoloty wykonane sa przeważnie z aluminiuma na fotce widać wyraznie,że jest to stal.
Pytanie
piotrek_k
Woliński PN, leży sobie w wodzie jakieś 3 kilometry od najbliższej plaży gdzie ludzie są. Leży w wodzie przy klifie. Ktoś ma jakiś pomysł??
pozdrawiam
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.